KAILA spegel - BGA Group

Reklam för www.bga.se (direktlänk)

På BGA.se har de allt från fina posters till olika typer av speglar. Speglarna från deras nyinkomna varumärket & serie KAILA finns i hela 9 olika storleker och i och med det stora utbudet av storlekar är jag ganska säker att det i alla fall finns en av dem som passar in i just ditt rum. Modellen på speglarna är otroligt tunn och fin, samt stilren, vilket gör att den passar till näst intill alla olika stilar och hem. Riktigt grymma speglar helt ENKELT!

ifall ni är sugna på att klicka hem en lika fin spegel som mig, kan ni använda er av rabattkoden fridawenn25 som ger er hela 25% rabatt på alla KAILA-speglar! Denna är giltig mellan 29/3-12/4.

BGA group AB är ett familjeföretag som startade 1993 och 2012 startade de deras första butik. Sedan dess har de haft upp emot 200 000 kunder vilket visar hur omtyckt varumärke det faktiskt är. I dagsläget har de 10 butiker, som är etablerade i både Norge & Sverige. Däremot har de även en hemsida du kan beställa från och från den skickar de både till Sverige, Norge, Danmark och Finland. Detta gör att oavsett vart du bor inom dessa länder, kan du smidigt och snabbt få tag på deras produkter. Förutom de stilrena speglarna, har de även fina posters, tavelramar och fotoalbum. Så oavsett ifall du vill göra ditt rum lite roligare med några härliga posters eller samla roliga minnen i ett fotoalbum, har du möjligheten till båda på deras hemsida eller i butik. De produkterna som finns på hemsidan finns oftast också i de fysiska butikerna och ifall fallet inte är så är det enkelt att få de specifika produkterna beställda till de fysiska butikerna. De har ett väldigt brett sortiment som sagt, upp till 20 000 produkter, vilket gör det enkelt för en att hitta något som just passar en själv, vilket även är deras mål. Deras leveranstid är mellan 1–3 arbetsdagar vilket gör att du snabbt kan få produkten du spanat in till din dörr. Anledningen till den snabba och smidiga leveransen är på grund av att deras lager ligger i Gävle, där de har upp emot 300 000 artiklar, så att varan du vill ha finns i lagret och kan skickas direkt du lagt beställningen. Du ska heller inte vara rädd för att beställa och att det ska bli fel, då du har hela 90 dagars öppet köp, så ifall du känner att spegeln du beställde blev en för liten i storlek eller om postern inte passade så bra som du trodde in i ditt rum är det smidigt att kunna skicka tillbaka och kanske hitta något annat som passar bättre!

Nu hoppas jag verkligen ni hittar något som passar just din smak & stil! Kram

Gillar

Kommentarer

Liv,
Speglar kan verkligen lyfta ett rum 😊
ambivertaliv.blogg.se/
Emma Engström,
Men åh vilken fin spegel, så enkel och snygg liskom?! Den skulle jag absolut kunna tänka mig så det blir helt klart att spana in, tackar ju inte nej till rabatten heller :> KRAM
nouw.com/emmaengstrom