Januari’s positiva
Det har varit en hel del firande under månaden, allt från kompisar som fyllt år och kompisar som haft tentafiranden. Det har varit väldigt kul att få umgås med mycket vänner, sedan har jag även haft en hel del myskvällar med mina närmaste & i fredags till exempel var jag på spelkväll med några kompisar som alltid är lika roligt. Mår verkligen så bra av att vara omgiven av folk jag tycker om & är såå tacksam över de vänner jag har, speciellt när det är lite jobbigare perioder <3

I januari har det otroligt nog varit ett par dagar med sol & bra väder och en av dagarna fick jag till en uteritt med några stallkompisar. Det var jättehärligt och mysigt & Nessa skötte sig exemplariskt vilket var kul då hon har en tendens att busa i skogen och inte lyssna. En bra dag helt enkelt!!

En vääldigt positiv grej var att jag hittade min nyckelknippa med allt från hemmanycklar, jobbnycklar & bilnycklar som jag haft borta under en vecka. Var säker på att jag glömde dom i London när jag var där eller något, så blev överlycklig när de låg på världens lättaste ”gömställe” som jag absolut inte tänker avslöja.

Även glad över tiden jag spenderat med min familj och mina älskade hundar. Hade många mysiga dagar under julledigheten och haft trevliga middag osv. Har haft en del aggressioner som vanligt, men ändå tacksam över tiden vi umgåtts.

Året har inte börjat på bästa sätt tyvärr, men därför tycker jag det är extra viktigt att kolla tillbaka och hitta några positiva saker. Är pessimisternas pessimist så mitt mindset är sällan positivt, men det är något jag måste ändra på.

Gillar

Kommentarer