Helgen

Hej!
Hela förra veckan hade jag skola och den veckan gick ändå väldigt fort så det var skönt, kan dock bero på att jag var ledig i fredags. Redan i torsdagskväll åkte vi i familjen upp till Piteå för att på fredagen gå på begravning för min morfar. Den var så fin och fick träffa många släktingar som jag nästan aldrig träffar så det var i alla fall kul.
På kvällen åt vi mat tillsammans & på lördags förmiddagen åkte vi hemåt. När vi kom hem åkte jag & mamma direkt mot stallet där jag red Nessa en stund, ett ganska lugnt pass då hon skrittat 3 dagar innan. Hon var väldigt pigg och fick inte alls till någon bra känsla men det var förståeligt pga hon som sagt vilat dagarna innan. På kvällen firade jag och några kompisar vår kompis som fyllt 21. Vi åt middag och förade lite hos henne innan vi gick ut. Det var väldigt kul faktiskt!
Igår följde jag med mamma till stallet och hjälpte henne när hon red Nessa och på kvällen åt vi middag hos pappa med Albin. Han hade gjort hemmagjord pasta & räksås och det var så gott faktiskt. Helgen avslutades med att Stella kom till mig och vi åt snacks och kollade på Love Island UK, livets seriee.
Idag har min energinivå varit på botten, vilket den varit hela helgen av någon anledning. Var i stallet imorse och nu är jag på jobbet där jag kommer vara till 00. Hoppas jag får tillbaka min energi snart, det är så jobbigt att inte orka göra något.
Hoppas ni får en fortsatt bra kväll trots allt, kram!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men gud vad rolig det lät med firandet alltså!! Blir otroligt sugen på att rida också, var så längesen <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom