Helg

Hej!

Fredag idag & det känns som vilken annan dag som helst på grund av att man konstant är ledig.

Den här veckan har som väntat mest bestått av hundpromenader, träning, stallet och att bygga pussel haha. Har även bakat lite, vilket förvånar mig då jag aaldrig bakar annars, vad har den här karantänen gjort med mig egentligen?? Nä, men det har helt enkelt varit en väldigt lugn vecka. Däremot har jag hunnit äta middag med mina kompisar Sandra & Olivia på Vezzo, där jag tog deras jättegoda pesto & salamipasta. Jättekul att hinna träffa dem nu när de enda jag egentligen träffar är familjen och mycket av min tid spenderas hemma, kul att hinna catcha up en del. Igår kom även Frida förbi och vi åt middag tillsammans och sedan hjälpte hon mig att bygga mitt OMÖJLIGA pussel som vi faktiskt kom en bra bit på vilket var en lättnad haha. Har varit så extreemt irriterad på det där pusslet då största delen av det är en himmel av exaakt samma färg så det känns i princip omöjligt att hitta rätt bitar. Trodde pussebyggandet skulle kännas terapeutiskt eller liknande, men har helt ärligt mest varit irriterad hahah.

Idag är planerna att fixa stallet, rida Nessa & sedan ikväll ska jag till Sara där även Olivia och Frida kommer att vara, det ser jag framemot som vanligt och tror det kommer bli jättekul som alltid. Annars är planerna inför helgen inte många, lär väl bli liknande som tidigare dagar. På söndag ska jag dock jobba i stallet från 07-16, känns faktiskt skönt att få något gjort under dessa lediga tider! Ska även hjälpa till att sätta igång en ridskolehäst i helgen, som jag även kommer fortsätta med nästa vecka.

Nä, nu ska jag faktiskt försöka lägga lite mer pussel innan jag ska ta mig någon lunch och sedan åka mot stallet. Hoppas ni får en bra helg även i dessa tider, kraam!


Gillar

Kommentarer