Gainomax high protein drink ”Tropical summer”

Tidigare tävlade jag om att bli testpilot åt Gainomax nya proteindryck i limited edition ”Tropical summer”. Var en och vinnarna och fick hem 3 av dem vilket jag blev jätteglad över då jag verkligen gillar de andra smakerna som de har drycken i; blåbär, vanilj, jordgubb, hallon, päron, choklad & choco coffee. Tycker det är ett perfekt mellanmål som är jätteenkelt att ta med sig och är mättande på samma gång. Ibland när jag har det lite extra stressigt och har lite tid glömmer jag ofta bort att äta vilket resulterar i att jag blir ”hangry” och får jättedålig energi... men med en gainomax i väskan kan jag rädda upp situationen så att jag kan få tillbaka energin. Den här nya smaken är fräsch och jag drack den bland annat på balkongen när jag låg & solade häromdagen, har en väldigt tydlig smak av kokos och sedan kommer eftersmaken av ananas och lime. Verkligen smakrik och perfekt för dig som är ett fan av kokos! Jag tycker den smakade en aning för mycket kokos för min smak & har insett att deras mer simpla smaker som choklad och jordgubb passar mig bättre, men är ju rätt kräsen också. Tycker dock ananasen & limen ger en väldigt fräsch touch på det hela!

Som sagt består mina dagar av många timmar i stallet och då är det extra viktigt att ha bra med energi, för att kunna prestera på både träningarna & orka göra allt som hör därtill. Tog denna ovan mellan att jag fixade stallet & mitt ridpass vilket blev perfekt för att kunna hålla gott humör under det lite tuffare passet. Som jag tidigare skrivit har jag väldigt höga krav på mig själv & vill alltid prestera i alla typer av situationer, då är det också extremt viktigt att jag ger mig de bästa förutsättningarna så att jag vet att jag gjort allt jag kan för att nå upp till mina mål. Där är denna dryck en bra byggsten för att jag ska kunna utvecklas och få ut det bästa ur alla situationer. Det som är så bra med den här och några andra smaker inom deras proteindrycker är att den har ”high protein”, jättebra när man tränar + att dom är väldigt mättande.

Det jag tycker är så bra är att de också har bars som till viss del matchar dryckerna, som även dom är toppen att ha med sig ”on the go” och att även dom innehåller mycket protein+är jättesmarriga. Tips tips!!

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Den verkar så god! <3
nouw.com/sarahlinnsliv