Sedan senaste uppdatering har livet gått i 120. Har haft det väldigt härligt trots att vädret inte varit på topp. En liten downer var the pink eye som jag enligt doktorn drog på mig. Vaknade en dag och mitt öga såg ut som en tennisboll, jag tror dock att det bara var ett myggbett.

Min lediga söndag var bäst. Anja och jag åkte till Sag Harbour där vi mötte upp Maddie för kaffe och frukost på favvostället Sag Town. Även Frida tittade dit senare. Jag och Anja åkte sedan vidare till Montauk för lunch med Vanessa. Montauk är Hamptons och Long Islands nordligaste stad och det var otroligt fint, första gången jag var där. Kvällen avslutades med bonfire på stranden med ett härligt gäng.

Love
-F

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här sitter jag och försöker göra läxa som måste skickas in snart. En del av två är klart och det tog mig cirka en månad. Har otroliga koncentrationssvårigheter, allt annat runt omkring är roligare! Har fortfarande ett par veckor på mig innan det måste vara inskickat men hade varit skönt att slippa hetsa sista kvällen, kommer troligtvis bli så ändå dock.

Har varit halvdåligt väder hela morgonen men nu börjar det spricka upp och bli soligt så blir nog en fin eftermiddag och kväll!

Love
-F

Likes

Comments

Idag är det 4th of July, även känt som Independence Day vilket basically är USAs nationaldag. Har haft en grym helg och jag har träffat ett underbart gäng med tjejer som tagit emot mig med öppna armar. Har hunnit med massvis med roliga saker denna helgen bland annat fyrverkerier och picnick på stranden med min värdfamilj, strandhäng, utgång med tjejerna, reaggekonsert i en park med magiskt god paj och annat roligt.

Nu väntar en ny vecka, får se vad den har att bjuda på! Nu ska jag ta mig upp ur sängen och bege mig ut för lite kaffe. Happy 4th of July everyone 🇺🇸🇺🇸

Love
-F

Likes

Comments

Har nu flyttat på oss ännu en gång i väntan på att få flytta in för gott i vårt hus. Bor nu hos Williams bästa vän i East Hampton så vi är lite närmare till allt och jag slipper de långa bilturerna. Mamman i detta hus, Kerstin, är från Sverige! Dom är i Sverige just nu på semester så jag har inte träffat henne. Har snokat runt i huset efter svenska saker och det enda jag hittade var Finncrisp och oboy. Älskar detta huset! Såhär vill jag bo i framtiden.

Love
-F

Likes

Comments

Har äntligen kommit mig till stranden och det är amazing! Här tänker jag stanna tills det är dags för pick up. Ikväll är det middag på deras yacht club, även där tjejerna har camp. Får se om jag hänger med eller inte. Nu ska jag bara njuta av sommaren! So long folks.

Love
-F

Likes

Comments

Har tagit tag i mitt liv och börjat äta lite nyttigare. Det innebär ingen läsk, inget godis och liknande och inte heller småäta hela tiden. Detta går faktiskt hur bra som helst så nu tyckte jag att det var dags att även ta tag i träningen lite. Fick bli ett snabbt pass i gymmet nu såhär på kvällskvisten. Vill skaffa ett gymkort här och ha över sommaren men det ska tydligen vara väldigt dyrt tyvärr! Får se hur det blir med det.

Dagen har inte varit speciellt spännande, bara en massa körning fram och tillbaka. Nu väntar en dusch och sedan sängen.

Love
-F

Likes

Comments

Hade hela min dag planerad i detalj men de planerna kind of förstördes när jag vaknade upp till regn. Inte nog med det... Knappade av misstag in fel adress till tjejernas summer camp imorse så körde cirka 30 minuter i fel riktning mot New York istället för mot norra Hamptons så dom kom ju självklart försent och var småirriterade på lilla mig. När jag till slut fick lämnat av dom åkte jag och tröstshoppade lite då jag inte kunde gå till stranden som jag hade hoppats. Fick med mig en hel del till billigt pris så jag är nöjd ändå!

Har bara varit jag och tjejerna hela eftermiddagen. Har precis lagt M så nu hänger jag och P i soffan och tittar på simning. Tror inte morgondagens väder kommer vara toppen men vi får vänta och se tills imorgon.

Love
-F

Likes

Comments

Då jag har noll täckning i huset och inte heller kommer vi åt wifi sitter jag nu på starbucks med en kaffe och snyltar på deras wifi en stund. Vädret är toppen som det har varit sedan vi kom hit i torsdags.

Igår tog jag mig ut på en biltur och hittade lite småstränder runtomkring. Kvällen blev lugn, tittade på High School Musical och insåg hur lurad man blivit hela sitt liv. High school killar är verkligen inga Zac Efron som man alltid trott utan mer som en 16 årig förvuxen bäbis.

Love
-F

Likes

Comments