Börja följa mig på instagram? Vet inte varför jag inte lagt upp det här men om ni vill göra det så heter jag: fridagraanlund.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi hade någon "super sale" på vår blomaffär/inredningsaffär så jag och mamma passade på att gå in där och jag kom ut med en ny ljuslykta. De har även yankee candles där inne och lukten "juicy watermelon" luktade så sjukt gott så måste bara ha det. ​

Likes

Comments

Hej allihopa! Var ett tag sen nu, men har världens bloggtorka, vad vill ni läsa här inne? Funderar på att göra någon video typ någon frågestund eller "get to know me tag" bara för att få lite variation på det hela.

Likes

Comments

​Eftersom min te tog slut igår så  åkte jag och köpte lite nya smaker idag, har aldrig testat någon utav dessa. Men älskar grönt te så "green energy" kommer troligtvis bli favoriten. Sedan "licorice" köpte jag bara för att de hade vunnit "good taste" och "sweet chai" för att jag tycker om chai. Har verkligen blivit beroende av te på sistone och dricker de varje morgon till frukosten. 

Likes

Comments

Winterjacket

Har tittat runt efter en ny vinterjacka och är helt såld på Gant jackan, förstå vad skönt att gå med en riktigt varm vinterjacka. Eller en Peak Performance jacka dock vet jag inte vilken modell jag vill ha en men troligitvist Helium Hood modellen.

Likes

Comments

Idag åkte jag och Evelina till Borlänge efter skolan fick med mig en del men började mörkna när jag kom hem så blev inte så bra bilder så kan visa er i något annat inlägg. Fick med mig ardell #105, 2 pack strumpbyxor och en ny concealer.

Likes

Comments

Regnet öser bokstavligt ner utanför fönstret och jag vet inte riktigt vad jag sak uppdatera er med, går i skolan till fyra och sen hem och byta om och iväg på attack som jag inte vart på hela sommaren, wish me luck!

Likes

Comments