Elizabeth arden lip balm

Innehåller affiliate-länkar

Elizabeth Arden lip balm hittar ni HÄR !

Äntligen har jag införskaffat mig en ny burk av detta magiska läppbalsam från Elizabeth Arden! Detta läppbalsam har jag använt i flera år och jag älskar det. Första gången jag hitta detta var på flygplasten när vi skulle hem från Spanien och köpte då en burk, det var dock en ''travel size'', antar jag eftersom burken såg annorlunda ut. Ett år efter det skulle Albin utomlands och hittade då tvåpack av detta på en annan flygplats och köpte då dom åt mig.

Vill verkligen tipsa om detta läppbalsam. Det är riktigt bra, det är en väldigt fet formula som återfuktar läpparna väldigt länge vilket gör att man inte behöver gå och smörja hela tiden. Jag brukar applicera det på morgonen när man har borsta tänderna och gjort sig klar, någon gång under dagen och innan jag lägger mig. Sen räcker en burk nästan ett år vilket gör det värt att köpa det trots att de är lite dyrare än ett vanlig lypsyl. Elizabeth Ardens Eight Hour serie är väldigt bra över lag och dom har massa andra bra produkter som ni borde kolla in!

Jag vet även att både min mormor och mamma använde och använder produkter från denna serie, och det var väll egentligen därifrån jag fick upp ögonen för detta fantastiska märke. Vill verkligen pröva mer från det!

Gillar