Header

Bilder från Sälen när vi var där över nyår

För några dagar sedan fick jag reda på att jag blivit antagen till Apollos reseledarutbildning i Aten. Jag åker dit om en vecka och håller tummarna för att allt går som det ska - för isåfall kommer jag befinna mig utomlands hela sommaren!

De senaste månaderna i Oslo har varit kaos för mig. Jobbet har sugit all energi ur mig och motivationen till att ens ta sig upp ur sängen har varit på noll. Så det känns som precis rätt tillfälle att ta mitt pick och pack och dra iväg på något nytt nu! Bara de senaste dagarna har jag känt mig full av energi och rastlöshet när jag inte gjort något - vilket jag inte känt på sjukt länge. Börjar känna mig lite mer som mig själv och jag tror verkligen att detta var precis det jag behövde. Behövde liksom röra om i livets gryta så att säga haha. Att Bettan också ska på samma utbildning gör inte läget sämre direkt. Så jävla taggad!

Sista riktiga helgen i Oslo har tillbringats med alla vänner här. Var på en liten härlig hejdå-myskväll hos Hanna igår med några av mina närmaste här. Imorgon påbörjas min sista jobbvecka här i Norge och på lördag går flyttlasset hem till Västerås igen. Kan inte fatta att jag faktiskt ska flytta härifrån igen. Jag kommer antagligen åka tillbaka hit nån gång dock, den här staden är ju hemma nu och jag kommer garanterat sakna allt när jag lämnar. Kanske åker tillbaka och hälsar på redan i februari haha.

Imorgon ska jag ta mig ner på stan innan jobbet för att försöka införskaffa mig några semi-sommarplagg. Aten är väl inte direkt varmt nu men fortfarande varmare än här och jag har i princip bara vinter och festkläder här. Så ska ta tag i saken imorgon och leta runt lite på rean. Så länge det inte är mycket folk så ska jag nog överleva.

Godnatt på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments