Puss på er!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag släppte jag ut fåglarna för första gången. Lillen börjar bli tam väldigt fort tycker jag! Kunde pussa på honom och han verkade trivas på handen. Mamma Ellie har ingen stjärtfjäder och knappt fjädrar på ena vingen så hon kan inte flyga just nu. Hon sprang runt på golvet istället.
Jag är så glad att jag har skaffat mina två älsklingar.

Likes

Comments

Viktigt!

Likes

Comments

Träningsform: Rumpa

Den här prövade jag för första gången idag. Detta är ett lättare alternativ att börja med, istället för squats med skivstång.
Den här är enkel. Raka armar, benen i axelbredd. Ha rak rygg hela tiden. Gå ner så långt du kan, det tar mer då.

Tips: Spänn rumpan när du står rakt upp, då ger det bra effekt!

Puss på er!

Likes

Comments

Träningsform: Rygg

Det här är en av mina favoritövningar, även fast jag har precis börjat lära mig. Jag har haft ryggproblem sen jag var liten. Jag har varit svag i ryggen vilket har resulterat smärta i lätta rörelser eller från ingenstans när jag vilar. Den här övningen är jättebra om man vill träna upp sin rygg starkare. Man får mycket bättre hållning också!

Hur gör man då?
Som ni ser i filmen så har jag inte stången nere på marken. Det är för att jag vill få in tekniken och det är mest bekvämt för mig rygg. Det absolut viktiga här är att ha rak rygg, stå axelbrett och håll axelbrett. Stången ska vara nära kroppen hela tiden. Armarna ska vara raka hela tiden. Lätta på benen och dra upp. När man ska ner så böjer man på benen så att ryggen lutas fram.

Tips: Håll i mixgrepp/kronlyft. Det vill säga att ena handflatan mot dig, och den andra ifrån dig. Då får du mer balans.

Likes

Comments

Jag är så himla nöjd!
Även fast jag är utbildad frisör så har jag aldrig haft löshår förut. Det känns ovanligt men fantastiskt.
Vad tycks?

Puss på er!

Likes

Comments

Halloj!
Hur mår ni?
Tyvärr har jag blivit dunder förkyld. Sådär från ingenstans. Men men, det är sådana tider nu. Oavsett hur jag mår så känner jag ingen feber just nu.
Morgonen började med att gymma både med Mimmi och Jessica. Vi tränade rygg idag. Jag tog det lugnt och hoppas nu att förkylningen vänder sig åt rätt håll, så att jag inte blir sämre.
Jag smakade för första gången Nocco skumtomte! Den var helt okej, men tyvärr hade jag fortfarande tandkrämsmak i munnen, så ska ge den en till chans!

Just nu sitter jag i frisörstolen och blir ompysslad. Det var på tiden! Det brukar annars vara att jag fixar någon annans hår. Väldigt skönt är det.
Vad jag gör får ni självklart se om ett tag.
Jag har verkligen sett fram emot denna dag och nu är den äntligen här!

Efter detta ska jag vidare till Stureplan och jobba lite på Scandic med min bästa kollega Evelyn innan vi ska in på onsdagsmöte. Vilken pang-dag!

Puss och kram!

Likes

Comments

Hej!
Insåg nyss att det är 2 månader kvar av 2017. Jag vet inte vad ni tycker, men wow, det har gått fort. Det har varit ett lärorikt år för mig, och inte är året slut än!

Denna dag ska jag tillbringa hemma, prata med nya människor som är intresserade över min business, jättekul! Älskar att prata med nya människor, man lär känna så många och det är så roligt.
Härligt att solen skiner också. Detta kommer bli en bra dag helt enkelt.
Ville göra ett snabbt inlägg här, hoppas ni alla mår bra. Imorgon ska jag göra något väldigt spännande som jag aldrig har gjort förut. Stay tuned!
Puss och kram!

Likes

Comments

Goddagens!
Vaknade med världens bästa humör och så sken solen på det också!
Sen att jag blev väckt av Mimmi för att jag inte hörde min väckarklocka är en annan femma..
Dagen började med att lyssna på positiva människor som ger tips inom det jag jobbar med online. Väldigt bra och det smittade verkligen av sig! Det resulterade att jag tänkte positivt hela dagen och det kändes som att allt var med mig idag. Det sägs att hjärnan har så mycket tankar som snurrar runt oss, varav 80% av tankarna är negativa (!)
Det stoppar oss att göra det vi faktiskt vill göra, vare sig det är att ta emot en komplimang eller leva sin dröm. Det enda som stoppar oss är faktiskt oss själva. Du kan inte skylla på någon, om vi säger att den personen har en viss åsikt, när du har valt att lyssna och ta in det negativa som den personen säger. Vi är så påverkade av varandra, att vi fryser faktiskt ut de som tänker rätt, har rätt mindset. För de personerna är ''knäppa''/är ''orealistiska''. Är inte det sjukt?! Hur kommer det sig att de mest rika visar sig ha hoppat av skolan? Inte har en utbildning? Hur kommer det sig att inte alla är rika eller framgångsrika och lever lyckligt? De är ett steg före oss. Det är våra hjärnor som begränsar oss.
Jag kan säga att det är många som jag känner som inte tror mig när jag säger att allt är möjligt.
När jag berättar mina drömmar (mål) så får jag antingen ett skratt, en konstig min eller en tystnad.
Jag är så stolt över mig själv att jag har tagit del av det. Det är inte bara att jag tror, utan jag vet att allt är möjligt, bara man vill, bara man är tillräckligt bestämd och har ett mål framför sig.
Det kommer att vara tufft, du kommer ha dåliga dagar, ibland kommer du fundera på att sluta följa din dröm, ditt privatliv kommer komma i vägen och det kommer ta tid.
Frågan är - kommer det vara värt det?
Puss och kram!

Likes

Comments

... Så dålig som jag har varit på att uppdatera mig. Att rabbla upp saker som har hänt under tiden är ändå inte nödvändigt, right?

Hur mår ni?
Det jag har hunnit med förutom att blogga är jobba - både på gymmet och hemma med online businessen, firat Rasmus släkt, gymmat, besökt läkaren och lite smått och gott.
Imorgon ska jag och Rasmus åka en sista tur med hans sommarbil. Får se vart vi hamnar!

Just nu känner jag att fantasin är någon annanstans. Om ni har något förslag vad jag kan skriva om här på bloggen så kan ni jättegärna skriva en kommentar eller skriva till mig privat.

Puss och kram!

Likes

Comments