Uppesittarkväll, vegetariskt julbord och julafton

Vardag

Godmorgon! Redan Torsdag idag? Snart fredag och snart Nyår. Dessa dagar mellan jul och nyår försvinner verkligen alltid så fort. På juldagen så va det ju dags för lite partaj, kul kul! Laddade upp sjävl med en bastu och sen kom Ebba och fixade sig ihop med mig. Men innan vi drog vidare på förfest så hämtade vi lite pizza också. Men i och med juldagsfirandet så va man ju inte särskilt pigg igår hehe. Tur jag hade världens goaste häng hos Emilia med pizza (igen), godis och läsk, film/serietittande och en massa tjöt med mina bästa tjejer.<3

Goa o glada nissar🎅
Annars sen sist så har det ju varit uppesittarkväll och julafton. Min söndag började med lite gaderobsrensning, sen åkte jag och min kusin Elin för lite sista minuten handling på smålänningen. Därefter spenderade jag kvällen hos Nordemark, som hade ordnat sååå gott vegetarisk julbord! Mums!

Efter maten satte vi oss framför Bingolotto och mumsade på lite choklad. Vi kikade även på näst sista avsnittet utav adventskalendern tillsammans. Såå sorgligt att den är slut nu. Den va ju såååå bra i år verkligen!


Julaftons morgon började med frukost, adventskalendern och sedan tog vi Milo på en liten kort skogspromenad. Som ni hör så va det en lugn morgon och man gör inget speciellt men det lyckas ändå alltid bli lite bråttom hem till farmor och farfar.? Jaja när vi kom dit så va det så fint uppdukat i vanlig ordning. Det blev julk*ttbullar för mig och oumph med potatis och vit sås.

Se så fin vår efterrätt blev i år? Helt perfekt storlek. Efter all mat orkar man ju inte en mega dessert. Men nåt litet sitter aldrig fel.
Sedan hade vi julklasspel, och pakeöppning innan det va dags för kvällens julbord. En lugn och lyckad jul!<3


Nu ska jag ta Milo till skogen innna det är dags att jobba igen. Har varit väldigt skönt att vara ledig dessa 4 dagar. Men nu är det dags att jobba igen. =)


Förresten här är min nya fina frukostbricka som jag vann i julklappsspelet. Undra vem som köpte den...? ;-)​

Gillar

Kommentarer