Torsdag, fredag, lördag

Helg igen skönt! Jobbade mitt sista pass för denna veckan tidigare i förmiddags. Därefter har jag förberett inför morgondagens brunch hela eftermiddagen och blev precis klar. Ska åka ut till farmor och farfar om en stund och sova hos de i stugan inatt. Ska bli mysigt.

Kom på att jag inte har visat hur mitt hår blev efter frisörbesöket. Tycker i alla fall det blev så bra, eftersom det ser så naturligt ut och smälter ihop så bra med min utväxt. Riktigt nöjd! Klippte även nästan 8cm men det syns knappt, hahah. Hade verkligen blivit långt nu efter sommaren. Men trivs bra i att ha längd på mitt hår. :-)

Btw godaste drickan!! mums

Efter jobbpasset i torsdags så tog jag det bara lugn hemma hela kvällen o gottade ner mig framför Wahlgrens värld!<3

I går jobbade jag på förmiddagen, gick hem o åt, också svängde Olivia förbi. Vi är ju lite av experter på att tjöta också, så när hon åkte så hann jag inte mer än att laga tacopaj för att sen gå iväg på bodypumpen. På kvällen åkte jag upp en snabb runda till Emilia o sen va det bara att sova o gå upp o jobba igen. Men nu är jag ledig och imorgon väntas födelsedagsbrunch!! Kommer bli så mycket gott, kan jag lova. 😋 Nu ska jag njuta av helgen.

Kram

Lite utav dagens handling

  • Nära Anderstorp

Gillar

Kommentarer