tisdagar är som måndagar

Vardag

Har verkligen inte alls mycket kul att skriva om gårdagen. Jobbade i princip hela dagen. På förmiddagen körde jag dock igenom ett GRIT pass på tomten utan vikter och att så jobbigt det var. Men kul var det! :D Riktigt taggad på att börja nu igen. Så idag har det inte blivit någon träning gjord. Känner att jag verkligen behöver vila. Senare på kvällen så fick jag äntligen träffa Emilia som varit iväg i en månad ish och hon hade köpt en sååå söt klänning till mig. Ska nog ha den i helgen faktiskt.


Dagen idag har inte varit så händelserik den heller. Jobbade under förmiddagen, åkte sedan ut till stugan, där jag somnade en stund. Sedan kom jag hem och lagade det som ni ser redan. Och ja den är vegetarisk. Gjord på sojafärs. Verkligen en sååå god tacopaj. Mums! Gott med lite salta chips nu när det är så varmt.


Ikväll är tanken att jag ska åka och hämta min mobil som kommit. Vet dock inte om jag ska behålla den. Har köpt en Iphone 8 plus på Hallon, men efter att jag beställde så läste jag dåliga omdömen om dem tyvärr. Men nu är den redan beställd och mitt nummer håller på att flyttas så kanske lika bra att jag testar och se hur det är.


KRAM!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer