Surprise & Göteborgs-helg

Vardag

Sådär lite uppdatering på hur slutet utav denna vecka har sett ut. I Torsdags blev jag som sagt överraskad av mina fina fina vänner. De tog med mig till Jönköping för att äta på restaurang CIRO vid Munksjön. Riktigt god pizza blev det för min del! Dessutom fick jag en ny parfym utav dem som jag länge velat ha men aldrig tagit tag i att köpa själv. Så var riktigt tacksam!<3

I fredags efter jobbet packade jag ihop och åkte upp till Hanna i Göteborg för en riktig myshelg. Vi satte oss och catchade upp lite och sedan traskade vi till Hemköp för att inhandla något till en enkel kvällsmat. Vi bestämde oss för att laga en suuupergod Gnocchi. Kommer absolut lagas hemma igen. Bild ser ni längre ner.

På lördagen vaknade vi i skaplig tid och var klara för att traska in till stan strax innan 10:30. Det blev några timmar på stan. Men det var så mycket folk så hittade inget särskilt mer än småsaker som jag behövde.

Lördagslunchen blev på Bastard Burgers. Kan varmt rekommendera. Bra smak på burgarna men kanske inte trevligaste miljön men passar absolut för en bra shoppinglunch.

Lördagskvällen avslutades på Hagabion där vi även mötte upp Alexander. Eller okej den avslutades i Hannas lägenhet där vi satt o tjärade någon timme till. Trevligt!


Så som ni hör har min helg varit väldigt lugn och skön. Det bästa är att jag är ledig fram tills på onsdag så kommer fortsätta vara ledig två dagar till. Lyx!! Litet mini höstlov för mig med trots att jag inte går i skolan. :D

Gillar

Kommentarer