Mitt år 2018 del 2

Juni månad dvs sommaren invigdes med Summerburst i Göteborg! 2 dagar med sol, härlig energi och dagparty. En riktigt lyckad helg!


PS (Har ju gjort ett inlägg redan med "Min sommar i bilder", så detta blir kanske lite upprepat. Scrolla förbi sommaren i så fall)

Studenten alltså jag säger bara vilken dag, vilken uppvaktning, vilket väder, vilken mat o ALLT alltså verkligen ALLT var så bra. Jag var så nöjd med mina fransar, naglar, klänning, smycken, hår, brännan va ju rätt bra den med. Tror inte jag kunde fått en bättre student.


Ordnade världens godaste efterrätt också. Nämligen en cookie dough plåt med jordgubbar och smält choklad över. Till det —> vaniljglass!! Mums.

Vila upp sig en dag efter studenten fick man göra sen va det dags för bal!
Magaluf... hahah ja vad ska man säga?
Bestämde mig för att fira midsommar med familjen i stugan. Va helt slut efter allt festande. Blev med andra ord en lugn och mysig midsommar.
Efter midsommar så åkte jag och Lisa ner till Halmstad och hade en hejdundrandes kul helg. Shopping, taco-kväll, After beach (då joinade även Emilia) och sen Ebba enocssons 20-års Garden party. En perfekt helg! Sol, god mat och bästa möjliga umgänge.
Sen va jag hemma och jobbade lite innan jag och la familia tog flyget ner till Italien. En avkopplande solsemester helt enkelt med italiensk mat!!
Kom hem, jobbade, spenderade tid i stugan, tränade och tog det lugnt.
Sen blev det dags för AB avslut i Halmstad, och fira att Alexander fyllt 18.

Sen vet ju alla att man i slutet av Augusti/ början av september måste ha kräftskiva. Så det blev det också. 2 stycken. En med familjen och en med vännerna.<3

Jag besökte Askebo brygghus för lite pizzabak.

Det började hösta till sig och jag tog flera promenader med Milo i skogen.

Jag lagade dessa vegetariska köttbullar en hel del, vilket jag måste göra snaaart igen känner jag!!

Åkte på Värnamo-dagarna vilket också va sjukt lyckat!

Jag var även tillbaka i träningsrutiner och njöt av min gröt varje morgon. Längesen nu, hehhe.

Köpte mig ett nytt favoritplagg, nämligen den alldeles perfekta gråa koftan. Väl använd.

Åkte till Göteborg på inflyttningsfest hos Hanna.

Hon har det så mysigt där verkligen!!

Det blev crêpes frukost och en spontantur till Liseberg, där vi vann 2?? Stjärnvinster!! Hur underbart?

Jag fyllde år och det firades här hemma med lite bubbel och god mat.

Vi fick en magisk höst. Kolla bara dessa bilder?

Man blev ju bländad i solen...

Levde i mammas nya halsduk...

Drog på mässa, handlade inredning till mitt rum och tog en lunchdejt med Lisa!<3

Sen var det dags för julmarknad och det gick fort fram till jul. Jag hann även med ännu en dag i Göteborg. Det var dags för kvartalsutbildning igen. Jag passade även på att unna mig lite nya plagg och en god lunch.

Och nu sitter jag här dagen innan nyårsafton. Precis jobbat klart och ska vara på jobbet 7:30 imorgon... Blir inget vidare nyårsfirande för min del helt enkelt. Ska jobba fram till fredag nu innan lite ledigt igen, men nån måste ju göra det också? ;D

Ser fram emot 2019. Tror det kommer bli ett bra år! Tveksamt dock att sommaren 2019 kan toppa sommaren som var nu, blir ju lite rädd för att den inte gör det. :/ Men man ska aldrig säga aldrig. Är i vilket fall nöjd med 2018. Trodde inte att tiden efter studenten skulle gå så fort och att man vande sig vid att jobba, men jodå, det flyter på bra tycker jag. Lär jobba ett bra tag till, men ska försöka resa lite mer detta kommande året. Mer weekends osv får blir mitt nyårslöfte 2019.


GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA!

Gillar

Kommentarer