Min midsommar

Vardag

Söndag igen och jag har lagt mig i solstolen på trädgården. Tänkte ta och läsa lite och uppdatera er om mina senaste dagar. I onsdags efter jobbet åkte jag och dessa två bilderna o storhandlade inför midsommarfirandet. Det blev inhandling utav, lax, prinskorv, köttbullar, sill, gubbröra, knäckebröd, färskpotatis, skinka med mera och givetvis en jordgubbstårta till kaffet. På torsdagskvällen drog vi ihop en tjejkväll uppe i fryebo och beställde pizza. Jag sov över hos Emilia så vi kunde sätta igång i tid med det sista matförberedandet och dukning innan alla kom på dagen.

Det blev ett riktigt lyckat midsommarfirande. Kransar i håret, kubbspel, tipspromenad, snapsvisor, dans och grillning på kvällen som killarna fick stå för.

Och juste lite beerpong också. :D

Efter grillningen så cyklade några ner till samhället för att avsluta kvällen där. Jag lyckades få skjuts ner, skönt! En lyckad kväll också, men blev väldigt trött redan vid 23. Kanske inte så konstigt i och med att man festat hela dagen.

Igår blev det inte Halmstad. Det blev en riktigt vilodag med en kycklingtallrik med pommes och kebabsås istället hemma hos Lisa.

Satt ute i kvällssolen o sedan traskade vi iväg och köpte glass.

Idag vaknade jag kl 11 och har alltså sovit i 11 timmar, så det var nog ett bra val att stanna hemma igår. Planen för dagen är att ligga o slappa i solstolen, köra ett träningspass på trädgården och sen ha myskväll med tjejerna ikväll. Imorgon går jag in i min sista arbetsvecka innan semestern. Lääängtar!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer