En helg i stugan

Vardag

Hej på er, hoppas ni har haft en bra helg! Än är den ju inte riktigt slut och många har väl fortfarande semester också, till skillnad från mig. Imorgon börjar jag kl 12 och jobbar till stängning, så lär inte bli mycket mer gjort än så. Sover ju så himla länge numer och hade säker kunnat sova ännu längre om man inte hade vaknat o varit såå varm. Men men värmen ska man inte klaga på ändå, snart sitter man i regn, rusk och mörker igen... :D

Min helg har i alla fall varit toppenbra. Åkte ut till farmor och farfar i deras stuga igår efter lunch. Så vid 3-tiden tog vi lite kaffe och fika och spelade Yatzy på det. Vet inte hur många gånger vi har spelat det denna helgen?? Kul är det i alla fall.

Vid fyratiden kom Elin också så då åkte vi och handlade inför kvällen. Inhandlade så vi kunde göra tacos till kvällsmat och givetvis lite lördagsgodis att mumsa på. När vi var tillbaka spelade vi alla ännu mer Yatzy och sedan gick vi till den lilla stranden för att bada. Även Milo tog sig en simtur... och han var ju bara tvungen att rulla sig i sanden direkt efteråt.... Fick bli vattenslangen efter det kan jag ju säga. =)

Efter kvällsdoppet blev det som sagt tacos och därefter satte vi oss på flotten med lite gott och åkte innan solen gick ner.

Vi var tillbaka på bryggan lagom tills dess att solen gick ner. Så fint!

Mysmysmys!!

Idag sov vi ut, åt frukost, spelade Yatzy och efter lunch åkte jag hemåt. Nu ska jag bege mig till Emilia & sen ska vi hämta lite pizza.


KRAM

  • Vardag

Gillar

Kommentarer