Dagens lista

Vardag, Tankar

Godmorgon tisdag!

Upp dricka kaffe, lyssna på poddar och sen sätta sig och skriva lite och kolla kläder. Underbart. Älskar att ha mina lugna mornar. Ingen stress, äta frukost i lugn och ro, gå runt i mina mjukiskläder, kanske städa lite och plocka lite och sen gå på en skogspromenad. Tänkte att jag slänger in en dagens lista idag bara för det va så längesen och för att jag inte har något bättre att komma med. ;))


DAGENS FRISYR: En fläta just nu, en tofs lär det bli senare. Sa försöka ha det i fläta oftare. Mer skonsamt för håret. Är bara lat...


DAGENS SMINK: Ingenting. Kommer nog inte sminka mig heller.


DAGENS KLÄDER: Min grå oversize hoodie och ett par träningstajts. Sen ryker arbetskläderna på. Roligare än så blir det inte idag. =)


DAGENS VILL HA: Min gråa hoodie som jag beställde hem från Nelly lever jag numera i. Vill verkligen ha den i beige också. Sedan så släpper ju Molly Rustas en swim kollektion med Chiquelle snart och jag äger ju ingen baddräkt så det står högt på listan just nu.

Hoodie HÄÄÄR

DAGENS FUNDERING: Nöjer sig människan sig någonsin med livet? Nä men alltså helt ärligt nu. Lyssnade på en podd i lördags och jag undrar verkligen när nöjer man sig med sin tillvaro? Gör man det någonsin? Kan man bli lycklig?? Djupaste funderingen idag verkligen. Annars funderar jaglite på min matlåda ikväll, hmm vad ska det bli för något, hahah.


DAGENS BEROENDE: Kaffe, kaffe och kaffe!!<3<3


DAGENS TRÅKIGASTE: Att det visar regn på lördag... Hoppas innerligt att det ändras.


DAGENS LÄNGTAN: Att gå i skogen med Milo. Men om det är något som inte är för dagen längtar jag till studentveckorna framöver. Även om man inte tar studenten själv så känns det som bra och lyckliga tider. :DD


DAGENS HUMÖR: Tankspridd, vet typ inte vad jag känner?? Glad? nja.., Ledsen? Nej. Något mellanting.


Gillar

Kommentarer