Har precis kommit till jobbet, bussen slirade lite på vägen pga att det var halkigt och stormen fortsätter här uppe i Umeå. Har sovit dåligt inatt, vet inte ens när jag somnade men säkerligen kring halv ett. Tankarna bara snurrade. Känns bra att man åker iväg till Sthlm om 13 dagar och sedan vidare till Australien. Kommer bli så himla underbart!

En bild från när jag och syrran var i malaga i somras. Snart får jag se solen igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Detta spel som ingen gillar men som alla spelar. Vem har spelreglerna till det? Vem vet hur man går tillväga? Vem har facit på om det funkar? När vet man när man kan ställa frågan, vad håller vi på med?

Jag gillar inte detta spel har nog aldrig förstått mig på det, tycker nog att man ska va framåt med vad man känner och tycker. Kanske inte direkt när man har träffat en ny men när man gett det en chans så känner man väl ändå om man vill fortsätta, eller kanske meddela att man inte vill ses nåmer istället för att det ska rinna ut i sanden. Sen självklart är det inte lätt att sätta ord på det man känner eller om man har svårt till känslor eller man vad tycker så kanske det är lite svårt.

Just nu har jag då ont i huvudet av att jag analyserar sönder allt. Hjälper inte att jag kollar tillbaka på gamla konversationer och analyserar vad som skrevs och om jag hade kunnat svara annorlunda för att ”visa” mer av vad jag kände/känner. Sen analyserar vi tjejer ganska väl och mycket, så skulle inte vara helt fel med en knapp så man kunde stänga av allt. För då skulle man inte tänka på det och då kanske allt skulle flyta på ganska bra.

Nu ska jag försöka sova, jag tror inte stormen kommer hjälpa mig som är utanför...

Bilden har inget med texten att göra, bara att det såg himla heavenly ut.

Likes

Comments

Är det bara jag som känner att jag alltid måste vara bäst, duktigast, gladast, pratglad göra det bästa utav allt man nuddar vid eller stöter på i världen. Men till slut kommer det till en punkt då kroppen säger ifrån eller rättare sagt huvudet säger ifrån. Ibland känns det som att man inte räcker till nåt eller att man inte får den uppskattning man kanske trodde att man skulle få om jag gjorde si eller så. Men då är jag kanske inte den som gillar att "skryta" om det heller så ingen kanske märker saker jag gjort osv.

Jag vet inte men det är som att jag på senaste har haft en mask på mig på dagarna som bara är en fasad och sen när jag kommer hem är jag bara helt tom. Är också nog helt vanlig på jobbet då tex, det jag menar är att jag tror inte att någon märker något konstigt. Vilket också är läskigt för tänk så många som säkert mår dåligt men har en så stor fasad så man inte kan se igenom hur personen egentligen mår. Efter ett tag inser man att man byggt på sig en ryggsäck av massa saker som tillslut på nåt sätt kommer komma ut antingen nu eller sen. Den "kraschen" är jag lite rädd för. Vet inte riktigt vad som kommer hända. Likaså att jag inte vet vad som är grunden till detta, men säkert något med att jag vill göra alla till lags och ställa upp såklart. Nyårslöftet iår får bli att ta hand om mig själv mer. Vet inte hur, men ska göra mitt bästa.

Menar inte att jag kommer säga nej mer ofta utan bara tänka efter vad ett ja gör för mig om det ger energi eller är en som tar energi. Vilket är svårt men får börja yoga mer för att gå ner i varv tror jag i alla fall stenhårt på. Lite mer meditation kanske. Ja jag vill bara inte bli knäckt. Skönt att snart få lite semester och åka bort och ladda upp batterierna.


Likes

Comments

Ibland är det bara så svårt att få ner sina tankar i text, skulle va underbart att medan man tänker så kommer det ner i bra ord så att det blir lättförståeligt.

Vet inte hur djupa/personliga vi ska bli i denna blogg än. Men känner också att jag måste få ut mig mina tankar, och se detta som en dagbok för mitt eget bästa.

Såg avsnitt 2 på säsong 8 av TVD och där var det en konversation som va så bra beskrivet så ska dela den med er. Nu är detta kanske lite extremt, men ah en förklaring kommer efter dialogen.

BONNIE: No. I'm happy that you're happy. I am. When I see everything that you have... your home, your boyfriend, your kids, your life... it makes me feel so alone that I want to die.
CAROLINE: Is that how you really feel?
BONNIE: I hate myself for it, but, yeah.

När man blir äldre och alla runt omkring sig skaffar pojkvän, ploppar ut ungar, börjar bilda egna familjer och ser lyckliga ut. Det blir ensamt, när man själv är singel. Men självklart det förstår jag och jag är så glad och lycklig för mina vänners skull. Det är självklart att de ska ta vara på sina nya relationer och se framåt med det, skulle jag också göra. Men jag är inte ensam om att ändå känna sig ensam och tänka, när ska det hända mig?

Likes

Comments

Förutom att man är sjukt trött och är nästan aldrig riktigt utvilad under denna mörka period på året. Så är det ändå sjukt mysigt när man får tända hela sin lägenhet med massa ljus, det doftar och värmer underbart.

Dessutom kommer alla dessa fantastiska serier tillbaka som tex TVD(thevampirediaries), Quantico och How to get away with murder för att nämna några. Har precis sett första avsnittet på sista säsongen😢 av TVD, helt sjukt intressant nu är det bara att vänta en vecka för avsnitt nr 2.

Likes

Comments

Sitter på jobbet och väntar på att börja jobba mina fyra timmar. Kommer gå snabbt och det är fredag och jag har fredagsfeeling och jag har på mig min nya leopard jacka. Ibland mår man iaf bra då får man ta vara på de stunderna.

​Alltså jag dööör så fint det är med leopard! Bilder från Pinterest

Likes

Comments

Nu är jag inne på min andra lediga dag i rad och jag har fixat hem en testmånad på HBO. Jag kunde inte vara mer nöjd, hösten/vintern är räddad! Där finns en underbar serie som heter "The Affair" och jag är fast. Den är ganska tung, kanske kan kännas som att den är långsam men den är så bra gjord så man sugs in i den direkt man vill veta mer.

Handling- En familj bestående av Helen (mamma), Noah (pappa) och fyra barn ska spendera sommaren ute hos Heléns föräldrar och där möter dom Allison som jobbar på en restaurang där dom ska äta. Allison och Noah möter varandras blick och de känner kemi direkt. Vad ska dom göra med den? Ja det får ni ta reda på om ni kollar!

De har skildrat att Noah får sin historia berättad och Allison får sin historia berättad i första säsongen och det är riktigt bra och spännande. För det skiljer faktiskt ganska mycket hur de har uppfattat olika händelser. Ja jag är iaf fast och har börjat på andra säsongen nu.

Likes

Comments

Leeeedig helg!!! Så skönt med ledig helg, så jag lyxade till det med Amerikanska pannkakor! Visst ser dom goda ut? Jag måste säga att det var dom godaste amerikanska pannkakorna jag ätit, jag är såå duktig!

Ikväll ska min morfars bror och hans familj fira min mamma med middag på restaurang ikväll så jag och min familj ska vara med också. Vilket ska bli gott, mamma fyllde iofs år i slutet på januari, men det är svårt att hitta dagar som passar. Bättre sent än aldrig säger man väl.
Efter middagen ska jag och några tjejkompisar dricka lite vin och dra ut på nåt trevligt ställe. Fullspäckad dag men med roliga saker att göra!

Likes

Comments

Då var semestern över, känns väldigt tråkigt men det är väl för att det alltid är skönt att vara ledig. Efter några dagar så är man förhoppningsvis i sina rutiner igen och kanske har något roligt att se framemot till hösten. Jag hade i alla fall en underbar resa till Stockholm och hälsa på Cecilia. Åt riktigt god mat och lagade för första gången en svamprisotto som blev magiskt god! Jag bjuder på en bild från favorit sushi stället RAW

Likes

Comments

Har landat på mitt första av två stopp på min semesterresa och det blev Uppsala. Ska hälsa på en kompis och sova över här! Måste bara säga att det är så härligt att flyga och få köpa skvaller tidningar och bara njuta.

Likes

Comments