Verkanseld

Författare: Louise Boije af Gennäs

Utgivningsår: 2019

Antal sidor: 538

Serie: Motståndstrilogin #3

Bokens första mening: Mamma stod i köket i sin ljusblå morgonrock och bryggde doftande kaffe.

Tack för rec-ex Bookmark förlag!

Stockholm 2018. Det har bara gått ett drygt år sedan det första överfallet och ingenting i Saras liv är sig likt. Flera i hennes direkta omgivning har dött under märkliga omständigheter som omöjligt kan vara en slump, även om polisen och sjukvården vill få henne att tro det.

Sorgen och rädslan håller Sara i ett stadigt grepp men djupt inom henne spirar en kraft; ett okuvligt motstånd. Sara kommer inte ge upp utan kamp om bara hennes motståndare kunde ge sig till känna.

Ett riktigt spännande avslut på serien om Sara och motståndet. Jag har gillat serien riktigt mycket och jag tycker att Verkanseld har varit den mest spännande delen. Jag satt hela tiden och funderade på vem man verkligen kunde lita på. Det finns en del saker i boken som jag skulle velat få ett bättre svar på men överlag är det en spännande och välskriven bok. Det jag gillat mest med boken är att den delvis utspelas i Örebro, och eftersom jag bor utanför Örebro kan jag relatera till platser vilket jag inte kunnat göra i någon annan bok jag har läst.

Betyg: 4/5

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229