Systrar, sol, stränder och en smula yoga


Författare: Johanna Klawitter Beusch

Utgivningsår: 2018

Antal sidor: 334

Betyg: 3,5/5

Tack Johanna för rec-ex!

Vad gör man när man känner sig besviken på livet och inte kommer vidare? Svaret för de tre systrarna Eleonora, Fredrika och Victoria är att åka på ett retreat i Kalifornien med sol, stränder och en smula yoga.

Det här är en bok om livet. Om komplicerade syskonrelationer. Om främlingskap i äktenskapet. Om besvikelsen av en krossad dröm och om känslan att alltid vilja vara någon annanstans. Men det är också en bok om yogans kraft, kärleken i nära relationer och kommunikationens betydelse för läkandet. Och vikten av att tro på sig själv - det är först när man stannar upp, som man lär känna sig själv på riktigt.

Vilken härlig och somrig bok! Den passade verkligen perfekt att läsa nu i början av hösten när man bara saknar sommaren och värmen! Det var intressant att få följa tre systrar och deras relation till varandra och till andra människor runt ikring dom. Jag tycker också att det är roligt att det finns med små illustrationer av yogaposer i boken. Jag måste absolut testa några av dom! Och hur fint är inte omslaget?!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229