Sonjas hemlighet

Författare: Åsa Hellberg

Utgivningsår: 2012

Antal sidor: 353

Serie: Sonja #2

Betyg: 3/5

När ekonomen Julie lämnar London för Paris drömmer hon om ljuv romantik, god mat och om att komma bort från sin kontrollerande mamma. Vid 37 tycker Julie att det är på tiden.

Hennes mamma Edith tycker däremot att det är alldeles förfärligt när hennes dotter ger sig av till Frankrike. Tänk om Julie träffar en fransman, det är mer än Edith klarar av att tänka på.

Men är det den verkliga anledningen till Ediths protester? Vilka hemligheter gömmer sig egentligen bakom hennes perfekta yta och varför vägrar hon prata om sina egna ungdomsår i Paris?

Mystiken tätnar när journalisten Kicki och fotografen Fredrik hittar kvarglömda fotografier i Julies lägenhet. Fotografier på Sonja tillsammans med François Mitterrand!

Sonjas tre bästa vänner – Rebecka, Maggan och Susanne – förstår ingenting. Men Sonja har haft ännu en hemlighet som hon inte delat med sig av till sina väninnor.

Och den här visar sig vara den största av dem alla.

I början av boken hade jag lite svårt att hålla isär alla personer. Men när jag väl kom in i boken gick det hur snabbt som helst att komma igenom. Böckerna om Sonja är verkligen perfekta när man vill ha något lättsmält och härligt att läsa. Sonjas andra chans ska jag spara tills i sommar då det är perfekt att läsa sådana här böcker!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229