Så lärde jag mig att älska min kropp

Författare: Linda-Marie Nilsson

Utgivningsår: 2018

Antal sidor: 148

När Linda-Marie Nilsson lade upp en bild på sig själv i bikini blev det en världsnyhet. Kroppsaktivismen eller kroppspositivismen handlar om att alla har rätt till sin kropp och om att vara nöjd med sin kropp som den är, trots samhällets skeva ideal.

Med hashtaggen #allastorlekarärvackra fortsätter hon att inspirera sina följare. Alltid med en stor portion humor, som i klippet där hon testar produkter för att låren inte ska gnida mot varandra.

Eller när hon listar "50 saker som tjocka är trötta på att höra".

Att hennes budskap behövs är det många som vittnar om. Bland hennes många fans hittar vi de unga tjejerna som inte vågar klä om på gympan men även äldre kvinnor som aldrig visar sig i baddräkt på stranden. Föräldrar söker också hennes råd kring hur de ska prata kroppsideal med sina barn.

Nu har Linda-Marie Nilsson skrivit en peppande och inspirerande självhjälpsbok för att hjälpa fler att älska sig själva. Hon delar generöst med sig av sin egen historia men ger också massor av konkreta tips, allt från hur man hittar rätt kläder till hur man hanterar kroppshat på nätet.

Detta är en bok alla borde läsa! Ung som gammal. Den har ett riktigt viktigt budskap. Det är svårt att sätta betyg på såna här böcker eftersom den handlar mycket om Linda-Maries liv, därför struntar jag i att betygsätta den. Men jag vill verkligen rekommendera alla att läsa den!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229