Pappas pojke

Författare: Emelie Schepp

Utgivningsår: 2017

Antal sidor: 394

Serie: Jana Berzelius #4

Betyg: 4/5

En varm sommarkväll ringer sexårige Jonathan till sin pappa Sam som är på väg hem. Skräckslagen berättar han att någon har tagit sig in i familjens hus i Norrköping. Det är det sista Sam hör från pojken innan han försvinner spårlöst.

Åklagare Jana Berzelius leder förundersökningen av det komplicerade fallet. Tillsammans med kriminalkommissarie Henrik Levin och kriminalinspektör Mia Bolander försöker hon ta reda på vad som har hänt Jonathan. Spåren leder bakåt i tiden, och ju längre Jonathan är borta desto mer personlig blir utredningen för Jana. Hon inser att det är bråttom, mycket bråttom att hitta pojken.

Samtidigt begär den skoningslöse Danilo Peña att Jana ska besöka honom i häktet. När hon till slut går med på att träffa honom kastas hon in i en fruktansvärd kamp på liv och död, där allt sätts på spel och ingen går säker.

Sååå bra som vanligt när det kommer till Emelie Schepp! Boken är spännande rakt igenom och riktigt svår att lägga ifrån sig. Nästa del är förbokad och jag väntar med spänning på fortsättningen!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229