Julia och Jack

Författare: Anna Lönnqvist

Utgivningsår: 2018

Antal sidor: 328

Betyg: 4/5

Allt börjar med den där weekenden i New York. Äntligen ska Julia få tid tillsammans med sin stora kärlek, som hon annars bara träffar under stulna ögonblick i sin lägenhet. Men när de stöter ihop med Julias expojkvän Jack blir inget som planerat. Av bara farten ger Julia sken av att hon och Rickard lever ett helt annat liv än de gör. Det som de en dag ska leva. Något som får större konsekvenser än hon kan ana.

Samtidigt får Julias syster ett brev vars innehåll hon inte tänker avslöja för någon, allra minst Julia. Men när Julia gör en besynnerlig upptäckt blir det allt svårare för hennes syster att hålla tyst om den familjehemlighet som riskerar att förstöra allt. Julia inser i sin tur att hon inte längre kan ducka för de stora frågorna. Vill hon verkligen ha den framtid hon trott? Finns det några känslor kvar mellan henne och Jack? Och vem var det egentligen som krossade vems hjärta den där gången?

Jag gillade Julia och Jack mycket! Det var en riktigt somrig och mysig bok som passar perfekt på semestern. Jag brukar läsa den här typen av böcker när jag känner att jag är på väg ner i en lässvacka. och Julia och Jack passade helt perfekt för att hjälpa mig ur den!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229