Förbannade kärlek

Författare: Colleen Hoover

Utgivningsår: 2014

Antal sidor: 377

Bokens första mening: "Du har blivit huggen i halsen, unga dam."

När Tate Collins flyttar till San Fransisco för att plugga till sjuksköterska är Miles Archer den första hon träffar. Han ligger redlös i korridoren utanför hennes brors lägenhet, där Tate ska bo. Miles Archer är pilot och bär på ett mörkt förflutet. Han är en gåtfull person som aldrig ler, aldrig verkar glad och som har bestämt sig för att aldrig dejta, förälska sig eller känna någonsin igen.

Det är uppenbart att det inte är kärlek vid första ögonkastet mellan Tate och Miles. Kanske kan man inte ens kalla dem vänner. Vad de däremot upptäcker att de har, är en obestridlig och laddad attraktion för varandra. De enas om det perfekta upplägget: hon vill inte ha ett förhållande och han vill inte ha kärlek. Då kvarstår sex. Deras relation är enkel, så länge Tate håller sig till de två villkor Miles satt upp: Fråga aldrig om det förflutna. Förvänta dig aldrig en framtid.

Båda tror att de kan hantera en sådan relation, men det visar sig vara mer komplicerat än de tänkt sig.

Just nu är jag inne i en romance och feel-good period och denna bok var helt perfekt. Jag gillar Colleen Hoovers sätt att skriva på och har länge varit nyfiken på hennes böcker. Jag gillar verkligen romantiska böcker just nu och denna passade så bra. Jag gillade karaktärerna och jag var riktigt nyfiken på Miles igenom hela boken. Den var lättläst och en helt perfekt sommarbok. Jag vill verkligen läsa mer av Colleen i sommar!

Betyg: 4/5

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229