En andra chans

Författare: Jojo Moyes

Utgivningsår: 2018

Antal sidor: 477

Serie: Livet efter dig #3

Bokens första mening: Det var mustaschen som påminde mig om att jag inte längre var i England: en tjock, grå larv som dolde mannens överläpp; en Village People-mustasch, en cowboymustcach, en respektingivande liten borste.


Louisa Clark kommer till New York, redo att börja ett nytt liv och säker på att hon kan omfamna det nya äventyret och hålla förhållandet med Ambulans-Sam levande trots de tusentals mil som skiljer dem åt. Hon kastas in i den superrika familjen Gopniks värld: Leonard och hans mycket yngre andra hustru, Agnes, samt en oändlig räcka personal och löst folk. Lou är fast besluten att få ut mesta möjliga av upplevelsen, och kastar sig in i sitt jobb och New York-livet i den priviligierade världen.

Innan hon förstått vad som hände, beblandar sig Lou med New Yorks absoluta societet, där hon träffar Joshua Ryan, en man som bär med sig en viskning av hennes för förflutna. Lou försöker hålla ihop sina båda världar, och känner att hon måste hålla hemligheter inte bara sina egna som kan orsaka katastrofala förändringar i hennes liv. Och när allt ställs på sin spets måste hon fråga sig: Vem är Louisa Clark? Och hur stillar man ett hjärta som bor på två platser?


När jag började läsa En andra chans var jag lite skeptisk. Jag brukar inte gilla fortsättningar på serier som plötsligt dyker upp. (Jag har för mig att det bara var tänkt att det skulle vara två böcker i denna serie men att hon sen bestämde sig för att skriva en till, jag kan ha fel.) Men oj vad jag gillade denna. Det är den bästa i hela serien enligt mig. Den var riktigt mysig och man ville bara att det skulle få sluta bra för Lou för en gångs skull. Jag tycker verkligen att det blev det perfekta slutet på en riktigt bra och romantisk serie.

Betyg: 4/5

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229