Det slutar med oss

Författare: Colleen Hoover

Utgivningsår: 2016

Antal sidor: 400

Bokens första mening: När jag sitter här med en fot på vardera sidan om kanten och tittar ner tolv våningar ovanför Bostons gator kan jag inte låta bli att tänka på självmord.

Lily har inte alltid haft det lätt och varit tvungen att jobba hårt för det liv hon vill ha. Det har varit en lång resa från uppväxten i Maine - hon har gått ut college, flyttat till Boston och fullföljt sin dröm om att öppna en egen blomsterhandel. Så när hon och den ursnygge neurokirurgen Ryle förälskar sig i varandra verkar Lilys liv nästan för bra för att vara sant.

Ryle är känslig, intelligent och väldigt svag för Lily. Men han är också självsäker, envis och kanske till och med lite arrogant. När Lily tvingas ifrågasätta sitt förhållande med Ryle börjar hon också tänka på Atlas. Han var hennes första kärlek och en viktig länk till hennes förflutna. När han plötsligt dyker upp i hennes liv igen, hotas allt Lily byggt upp med Ryle.

Det slutar med oss är den andra boken jag har läst av Colleen Hoover, och precis som den första så älskade jag denna. Det är så mycket känslor i Colleens böcker och det är precis vad jag vill ha emellanåt. Jag gillade både hur boken är uppbyggd och karaktärerna mycket. Under tiden jag läste kände jag både lycka, sorg och ilska, precis som det ska vara i en sån här bok. Det här var även den hundrade boken jag läste i år och det kändes riktigt bra att det blev en riktigt fempoängare som tog den platsen.

Betyg: 5/5

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229