Den du inte ser

Författare: Mari Jungstedt

Utgivningsår: 2003

Antal sidor: 411

Serie: Anders Knutas #1

Betyg: 3/5

Det är blomstrande försommar i Visby. Gotland inväntar turistsäsongen. Efter att ha bråkat med sin pojkvän på den årliga sommarfesten går Helena Hillerström ut med sin hund. Någonstans på den dimmiga stranden möter hon sin mördare.
När småbarnsmamman Frida Lindh rapporteras saknad och sedan hittas död inser Anders Knutas vid Gotlandspolisen att han har med samma mördare att göra. Någon som kommer att döda igen.
Hela Sverige följer händelseutvecklingen. Medias framfart skapar en panik som är på väg att lamslå både öns bofasta och de kommande turisterna. Knutas söker febrilt ledtrådar när han får det besked han mest önskat slippa -- ännu ett offer har hittats...

Äntligen har jag påbörjat serien om Anders Knutas som jag tänkt läsa i år. Jag har riktigt höga förväntningar på serien eftersom jag hört så mycket bra om den. Första boken var inte till 100 så bra som jag trodde den skulle vara, men det brukar dom ju sällan vara när det gäller så här långa serier. Men jag tänker ändå sakta men säkert ta mig igenom hela serien under året.

När jag läste Den du inte ser blev jag mest irriterad på hur mycket pressen är på och förstör för utredarna. Är det verkligen så här i verkligheten?! Om det är så förstår jag att det kan vara svårt att lösa vissa brott. Jag ser verkligen fram emot att fortsätta serien!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229