Demonviskaren

Författare: Lovisa Wistrand
Utgivningsår: 2018
Antal sidor: 462
Serie: Alvblodstrilogin del 2
Betyg: 3,5 ⭐️

•från Bokus•

Svek. Lögner. Olycklig kärlek. Och en uråldrig ritual som kräver blod och offer.

Iszaelda måste återuppväcka Akares. Tillsammans med Acranta ger hon sig in i dödsvärlden Saxx för att finna honom. Ett kvickt uppdrag blir en härva av missförstånd och faror; tillfångatagna av dödsguden Maevux måste de göra allt för att överleva. En arkaisk ceremoni, demoner, en jakt på sanning och ett hav av blod. Var är Akares?

Keelan vet att förhållanden mellan alv och drake är lika med dödsstraff. Ändå blir han förälskad i någon han aldrig borde ha tittat åt. Känslorna leder honom till våghalsiga beslut till häxor, lögner och de mystiska dimmorna i Eytherthlarn. Snart finner han sig fångad under en fruktansvärd förbannelse.

Vad gör man när allt känns som mörkast? När ens egen kropp börjar förändras och ens blotta närvaro är en fara för andra? Och när man gjort något så hemskt, att ingen någonsin får veta

Jag tyckte demonviskaren var riktigt bra. Jag tycker drakviskaren var snäppet bättre med det var ändå en riktigt bra uppföljare. Jag tycker miljöerna var bra beskrivna men jag hade lite svår att hänga med när dom var i dödsriket eftersom det blev så många platser och invånare att hålla koll på. Jag ser fram emot nästa bok för att få se hur det kommer sluta för Iszaelda!

Andra böcker jag läst av författaren:

Drakviskaren

Gillar

Kommentarer