Bokhandeln på Riverside drive

Författare: Frida Skybäck

Utgivningsår: 2018

Antal sidor: 445

Betyg: 3,5/5

Charlotte är för ung för att vara änka, för ung för att förlora den hon älskar. I sitt vilsna tillstånd tar hon en paus från sitt framgångsrika företag och söker ro på den skånska landsbygden. Men så får hon får ett oväntat besked, hon har ärvt ett hus i London av en moster hon knappt visste att hon hade. Och huset inrymmer en bokhandel.
Inställd på att sälja huset flyger Charlotte till England, där den konkursfärdiga Riverside Bookshop och den excentriska personalen verkar bortom all räddning. Men trots att Charlotte inte vet något om hur man driver en bokhandel växer snart en gemenskap med den motsträviga personalen fram.
Samtidigt som Charlotte kämpar för att rädda bokhandeln inser hon att det är något som inte riktigt stämmer. Varför har Charlotte aldrig fått träffa sin moster och vad är det för mörk hemlighet som döljer sig i huset?

Just nu är jag inne i en period där jag bara är sugen på att läsa riktigt mysiga feel-goods, och Bokhandeln på Riverside drive passade perfekt. Om jag inte redan innan velat ha min egen bokhandel så är suget extremt mycket starkare nu efter att ha läst denna bok. Det här är en av dom mysigaste feel-good böckerna jag läst och jag hade ett leende på läpparna genom nästan hela boken. Jag gillade alla karaktärerna jättemycket och jag hade en riktigt bra känsla hela tiden. Jag vill absolut läsa mer av Frida Skybäck!

Gillar

Kommentarer

Felicia
Felicia,
En utav mina favoriter från förra året!bokrelaterat@blogspot.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229