Bakom din rygg

Författare: Sofie Sarenbrant

Utgivningsår: 2017

Antal sidor: 393

Bokens första mening: Allt går så snabbt att han inte hinner uppfatta vad som händer.

Du avslöjar alla hemligheter för en person som står bakom din rygg med en vass sax i handen. Någon du inte känner, men som vet mer om dig än din egen partner. Någon som du inte behöver se i ögonen. En som inte har tystnadsplikt. Välj inte fel frisör.

Ingenting är sig likt på Stefanos populära friser­salong efter att Angelica börjar jobba där. Jenny, som länge har trånat efter Ste­fano, märker hur han nu blint lyder Angelicas minsta vink. Kort därefter börjar kunder med koppling till salongen att hittas mördade. Anklagelserna kastas fram och tillbaka mellan de tre frisörerna, men sanningen avslöjas inte förrän det är alldeles för sent.

Sofie Sarenbrant´s serie om Emma Sköld är en av mina absoluta favoritserier, så självklart hade jag höga förväntningar på Bakom din rygg. Tyvärr gillade jag inte den lika mycket som jag har gillat dom andra böckerna jag har läst av Sofie. Den är spännande och välskriven men tyvärr lever den inte upp till serien om Emma Sköld. Det är intressanta karaktärer men jag gillar inte riktigt triangeldramat. Jag har hört att det skulle bli en serie av denna bok men jag har inte hört något mer om det. Om det skulle bli en serie skulle jag absolut läsa fortsättningen.

Betyg: 3/5

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229