idag är ingen vanlig dag, för idag har min vän @josefineelind blivit tvåbarnsmorsa ❣️ och.. vi har kastat ut granen!

HEJ!

2 januari, tänker inte säga att det är helt sjukt att det är 2018, för det är det ju ändå inte? sjukt alltså, för att, det har ju gått 1 år sedan vi firade in 2017, och då känns det ju ändå rätt rimligt! Visst är det inte bara negativt med åldring? Var varje år som går så lär man sig mer om sig själv, man har vid snart 27års ålder börjat inse sitt eget värde, vad man vill ha runt sig, vad man vill ha i livet. Vad man vill ha, men som kanske inte är bra, som kanske tar mer än den ger. Människor, handlingar, arbete. För inte speciellt längesen började jag att klippa bandet med människor som tog mer än vad dom gav, en efter en, sakta men säkert. Inte av ilska, hat eller liknande, utan för mitt eget välmående skull.

Jag har väll alltid varit en som förlåter 1 gång för mycket. Som valt att förbise saker som egentligen drivit mig till vansinne. Ryckt på axlarna över one-way-friendship, alla vet vad jag menar med det va? Man är ju vänner för att man bryr sig, och på bådas villkor, känner jag, men inte lika självklart för alla, så är det ju. Då tillslut rinner bägaren, som nu för tiden är mindre än innan, över, och man kastar in handduken. Avsked behöver inte alltid vara sorgligt, det kan ju innebära nystart, och en boost för själen. Kanske en sten som lämnar magsäcken. Man måste göra sånt, sånt som tar emot, som är lite jobbigt. Jag har ett förbannat högt värde, och jag är en person som alltid bryr mig 110% om dom jag verkligen älskar, och 2018 är jag färdig med att bli tagen förgiven, skriv upp det vet ja!

nåväl, det är inte bara Jos-Gos som blivit mamma, min vän Nathalie har fått en Iris & min vän Amanda är snart i mål efter 9 långa månader❣️det är något av det bästa, att se sina bästa vänner föröka sig! Fortsätt med det säger jag!

tack för idag!

Likes

Comments

ALOHA 🖤

jaha! jag och mitt hjärta (det stora) har precis typ återhämtat oss efter livets värsta sjukdom, hittills - vinterkräksjukan. alltaå har man inte haft kräksjuka, har man aldrig varit sjuk. (Om man bara räknar liksom tillfälliga sjukdomar alltså). Fyf-n säger jag nu! Jag vill också passa på att tala om att vi äger EN toalett, som vi systerligt och broderligt delade på i denna svåra stund. Jag kan säga att det kändes ANINGEN pressat när man låg på golvet i badrummet och önskade att man bara kunde pressa sig ner i WC’t och spola, kräksjuka både högt och lågt, och Victor hängde på låset och ville komma in och kalva han med. Ja. Testa du vinterkräksjukan i STRESS så får du se. Vi är helt klart en erfarenhet rikare! 🖤 tillsammans är vi starka, eller vad säger man? Förutom den dagen då, i söndags, och dagen efter, igår.. wow. Knappt att benen bar, men överlevde gjorde vi, trots att det inte kändes så troligt i söndagskväll. Kanske var det pizzan vi avslutade med igårkväll efter 2 dygn utan mat? Rekommenderas förresten EJ! Nåväl, huvudsaken är ju ändå att ellie klarar sig, peppar peppar! 🖤

Innan det jag skulle vilja kalla helvetet slog till så hann vi införskaffa årets kungs gran iallafall! ✨ genast en mysig julkänsla! 🖤

Likes

Comments