Målet är uppnått

Tisdagen var helt fantastisk, men de senaste dagarna tappade jag tyvärr den glöden. Vet egentligen inte varför, blev bara väldigt nedstämd och orkade ingenting. Tror inte det är så ovanligt egentligen så ska inte klaga, men det är jobbigt när det väl händer. När man väl mår så finns det inget bra, allt är bara skit och dåligt. Det är läskigt att ha de tankarna och må så. Då kommer verkligen all skit på en gång, och det blir svårt att hantera.

Idag har ändå varit en bra dag. Under förmiddagen var jag och köpte presenter till min kusin som både fyllt år och och haft namnsdag, och imorgon ska vi åka och fira honom. Jag hittade även lite saker till mig, så det var kul. Sedan blev det faktiskt en löprunda i skogen. Det innebär att det målet jag satte upp f��r mig själv i tisdags är uppnått! Det känns jätte bra! Jag trodde ett tag att jag inte skulle lyckas för att jag inte hade någon lust att göra det. Nu är det bara att fortsätta såhär varje vecka! Det bästa var nog att jag stötte på två rådjur i spåret. Det gjorde verkligen min dag, de var så himla fina. Ibland är det så lite som kan göra dagen bättre.

Resten av dagen har jag städat och rensat lite skit som jag bara lagt bakom soffan. Sedan bakade jag pizza och åt den framför en riktigt bra film! Nu sitter jag här med lite tända ljus och har de så mysigt så! Jag har mens just nu och såg en romantisk film, och det var inte så bra. Jag satt i princip och grät och under hela filmen, och nu önskar jag bara att någon kan bli kär i mig haha. Blir nog vaken ett tag till och pysslar med lite småsaker, då jag ska försöka sova länge imorgon då det senare på kvällen blir dags att åka till jobbet (efter kalaset såklart!).

Gillar

Kommentarer