Igår var det deltävling 3 i årets Melodifestival, och jag skulle säga att det också var den svagaste deltävlingen detta år. Det var inget bidrag som var speciellt bra tycker jag, men mina favoriter var Jessica Andersson och Mendez (som tråkigt nog bara kom till andra chansen). Sen var det lite kul att det äntligen kom en kvinna direkt till final!!! Jag tycker inte heller att pausunderhållningen var något vidare, så himla tråkigt. Det känns inte som att det är Melodifestivalen. Jag längtar ändå lite till sista delfinalen, bla Felix Sandman ska vara med i den, då alla låtar kommer ut. Men känner samtidigt att jag inte har någon låt som jag sådär jätte gärna vill lyssna på.

Jag tar med två videos på två av mina favoriter vad gäller pausunderhållning i Mello. David Lindgrens medly förra året tog jag inte med, men den är ju också legendarisk!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så fruktansvärt skönt med helg, och denna helg så är det verkligen helg! Jag ska inte plugga någonting! Det betyder dock inte att jag ska kolla på serier hela dagarna (tyvärr), men det har inte hänt jätte mycket heller. Idag satte jag på brandlarmet, kortsitt då jag själv inte tyckte jag orsakat rök. I alla fall så när någon sätter på brandlarmet här så utlöses brandlarmen i alla lägenheterna, så det är det lite pinsamt. Jobbigt också när man skulle stänga av brandlarmet och jag inte visste att det fanns en knapp på den som man skulle hålla in. Nu vet jag det i alla fall, och kul ändå att lära sig lite nya saker och att få känna på vuxenlivet på riktigt.

Nu ska jag ladda inför Mello. Jag är inte jätte taggad tyvärr, då det inte är någon artist som intresserar mig något speciellt. Jag hoppas på att bli överraskad. Jag hoppas även att det blir mer show i mellanakterna. Idag kollade jag på gamla mellanakter, från Mello, på YouTube och det var jätte härligt.

Likes

Comments

Kärlekens dag är här igen, och den är nästan slut. Just den här dagen verkar väcka mycket känslor hos folk, en del är arga över att de inte har partner och en del är mer kärleksfulla än någonsin. Alla hjärtansdag är för mig en dag då man ska visa lite extra uppskattning till sina nära och kära, och inte bara till sin partner. Det känns så fyrkantigt att denna dag bara ska vara för de människor som är i ett förhållande, för jag har så många människor runt om mig som jag vill ge extra kärlek till idag.

Jag har de senaste åren spenderat denna dag med min bästis, men på grund av att vi bor i olika städer så kunde tradition inte hålla detta år. Dessutom har jag behövt plugga en del idag, vilket suger då det inte alls var det jag planerat göra. Men nu på kvällskvisten har jag tagit mig tiden att fira denna dag lite, men människan som jag älskar mest i livet, mig själv. Låter kanske egoistisk, men vart skulle jag vara idag om jag inte hade haft mig själv? Nej men just nu orkar jag inte dra hela historien om varför man ska älska sig själv. Jag har gjort mig själv jävligt stolt under det senaste året nu sen förra alla hjärtansdag, så jag är absolut värd att bli lite firad denna dag. Jag har lagat god mat till mig själv, tänt lite ljus, och kollat på en bra film. Jag ska fortsätta kolla på en film och sen lägga på en ansiktsmask och bara slappna av.

Likes

Comments

Nu har tävlingen dragit igång på riktigt! Gårdagens deltävling bjöd på lite blandat. Jag tycker att David Lindgren generellt sätt levererade bättre nu än första deltävlingen. Jag vet inte om det bara har med manus att göra, men tyckte han var roligare denna gång. Jag tycker även att showen bjöd på en riktigt rolig pausunderhållning under andra röstningen, då Mello var med i Dagens brott! Det pausunderhållandet var Melodifestivalen, vilket jag inte tycker att resterande pausunderhållningar vart. Jag har den här delen under första röstningen då Mello förvandlas till Så mycket bättre, då känner jag mest "nej tack".

Bidragen igår var blandade, en del var riktigt bra och en del var mindre bra. Liam var ju bidraget som hade bäst låt. Jag tycker tyvärr att den kändes lite platt, men annars älskar jag att han rappade i låten också! Det är sällan rapp är med i Mello, och Liam är så fruktansvärt bra på det så jag hade vart ledsen om han inte rappat. Samir och Victor kom också till final, vilket jag kanske är lite skeptisk till. Jag tycker deras låt var bra, men final? Margaret tycker jag levererade bättre än Samir och Victor, så jag tycker det är lite tråkigt att det inte var tvärtom.

Nu har vi lyssnat på hälften av bidragen och 4 är i final och 4 i andra chansen. Samtliga i final är män, och samtliga i andra chansen är kvinnor, vilket jag tycker är lite tråkigt. Vi får se hur det går i nästa deltävling, och i den har jag faktiskt ingen förhandsfavorit.

Likes

Comments

Igår var jag i Stockholm och såg den nya Fifthy shades of Grey filmen! Eftersom två av tre bodde i Stockholm så blev den staden vi skulle se filmen i. Vi hängde lite på Mall of Scandinavia och kollade sedan på filmen i biografen där. Jag tyckte filmen var bra, men min favoritfilm av alla Fifthy siades filmer är den andra. Det var sjukt kul att hänga med dessa människor igen! Vi hängde jätte mycket under högstadietiden! Det var länge sen vi sågs och hängde, men det kändes inte alls så igår. Det var länge sen jag skrattat så mycket under en kort period!

Men nu är det dags att ladda upp för Melodifestivalens andra deltävling! Idag är ju Liamoo, vinnaren av Idol 2016 med! Jag älskar all hans musik som ha släppt efter Idol (och även under Idol tyckte jag han var riktigt grym) så det ska bli spännande att se vad han har att bjuda på i Mello.

Likes

Comments

Igår eftermiddag kom Elin hem till mig och vi hängde lite för att sedan dra ut till Pinchos och äta. Där satt vi och åt i två timmar kanske och fruktansvärt gott var det! Jag gick bananas och sket i kostnaden, för om man ska till Pinchos så måste man gå in helhjärtat! Det är verkligen min favoritrestaurang, i alla fall i Sverige, då jag ääälskar chicken tenders. Jätte mysigt också att hänga med Elin och bara snacka.

Likes

Comments

Dagarna rullar på och består mestadels av plugg och gym, som vanligt (såå tråkigt). Jag försöker pusha på skolan nu så jag ska få lite lediga dagar senår, vi får se hur det blir! Jag önskar att jag ska kunna jobba lite nu i februari. Men nu ikväll och på fredag så händer lite roliga saker som inte inkluderar plugg eller gym.

Gymmande går riktigt bra. Denna vecka har jag gymmat varenda dag och idag blev det cardio på en annan gumlokal än min vanliga. Tror nog att den gymlokalen bara kommer användas för cardio för min del, gillar inte att den är så öppen men balköm och grejer där man kan kolla ner på andra. Cardin gick bra i alla fall. Sjukt tråkigt är det, så jag är glad att jag ens orkade gå där i en timme. Jag längtar verkligen till våren, för då ska jag ut i spåret och springa!

Likes

Comments

Äntligen!!! Igår drogs det igång med Melodifestivalen 2018, och jag satt såklart bänkad! Alla vet ju att jag älskar Mello, och att det också är anledningen till att jag köpt en tv! Igår blev det hemkörd pizza från Pizza Hut (nämen ni hör ju vilken dröm bara det är!!), och sen Mello med snacks.

Så vad tyckte jag om första deltävlingen då? Jo, det var helt okej. Tyvärr tyckte jag inte det var något speciellt, men det var inte dåligt heller. David levererade mycket bättre förra året som programledare, och sidprogramledaren var inte så bra på att liva upp stämningen. Men förhoppningsvis blir det bättre. Jag älskar ju medlys med gamla Mellolåtar, så jag hoppas på det.

Bidragen däremot tyckte jag var rätt bra. Alla låtar jag gillade kom vidare, så det var ju kul också! John Ludvigs ballad var fruktansvärt fin, Renaidas låt var bra och är en sån låt som jag kommer lyssna på när den släpps på Spotify. Sigrids låt var helt okej, svängig, men inget speciellt annars. Benjamin Ingrosso dock...alltså shit!!! Låten var bra, men scenframträdandet, MAGISKT! Jag skrev på Twitter att det nog var en av de snyggaste scenframträdanden jag NÅGONSIN sett i Mello, och jag håller fortfarande fast vid det. Riktigt jävla snyggt var det, så han förtjänade verkligen att gå vidare!

Likes

Comments