Jag är rätt blödig av mig. Speciellt vid filmer. Hjärtat går sönder och jag kan gråta som ett litet barn. Gråter jag så är det en bra film. Och när jag gråter vill jag göra det i min ensamhet, 'cause God knows it aint pretty. Så att titta på Les Miserables på tåget var något av mina sämre val här i livet. Satan vilken bra film, det gjorde så ont i hjärtat på mig och jag behövde storlipa och krama kudden. Och då sitter jag på ett jävla tåg, inte alls ensam.

Någon gång lär jag väl mig, tills dess sätter jag på Brokeback Mountain. Hinner ju iaf inte se hela, så det hjärtskärande slutet får jag i min ensamhet hahah.


Verkar alltid vara bra väder när jag sitter på ett tåg..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sådär, sitter på tåget hem, efter ha fått kasta mig på tåget för att espresso house var så förbannat långsamma, fick chailatte över hela mig och sen knä mig igenom två vagnar med stora, tunga väskor genom en smal gång. Drar på Les Miserables eftersom en viss person inte ville se den, den var tydligen inte alls his cup of tea.

Likes

Comments

Sista kvällen i Stockholm, så det blir god mat och bara mys resten av kvällen!Likes

Comments

Gymmet får vänta en stund till


Är det lika gott hemma?

Likes

Comments

Sedär, precis vaknat och ligger och drar mig i sängen, har det riktigt mysigt här uppe! Grabben har stuckit till sina femtioelva föreläsningar och grejer han hade idag så jag ser väl inte honom innan jag lägger mig ungefär.

För att göra saker väldigt tydliga, eftersom jag tydligen inte är det i mina inlägg, men nej, jag ska inte flytta till Stockholm!
Jag är här uppe så ofta jag kan och har pengar till det för jag vill träffa honom och nu har jag "lov" så då passade jag på att följa med honom upp istället för att sitta i Göteborg och prata i telefon med honom.
Tvättar här gör jag för att hjälpa honom och sen får jag ju rena kläder själv, lägenheten är till honom, jag följer med för att typ. Jag är här och kan, vill se hur han kanske bor om någon månad, däremot tror ju alla mäklare också att vi båda ska flytta in, men icke!

Flytta ska jag, men det blir till Australien i höst!
Likes

Comments

Housewifey is on the go!

Hurtbulle som jag är stack jag och tränade förut, åkte tunnelbanan helt själv! Kommer hem, sitter i tvättstugan efter att jag fick springa och köpa tvättmedel eftersom någon smart jävel glömde berätta för mig att det var slut. Så nu är det bara degideg i en tvättstuga från himlen jämfört med min innan vi sticker iväg och kollar på en lägenhet.

Jisses sicket värt inlägg
(Nej jag tvättar inte i kort klänning, klackar och partajsmink)

Likes

Comments

Hej och hå!
Nu har det blivit några hektiska dagar så idag tänker jag bara ligga i sängen och göra ingenting. Gå igenom resten av greys avsnitten och lägga på mig sisådär 5 kg ikväll. Festat tre dagar i sträck och jag är så förbannat jävla trött och ser fram emot artonde göra ett smack.

Återhämta mig och bearbeta allt jag borde gjort för ett år sen.


Likes

Comments

Rubbad sömn och rubbat psyke.

Vänster är höger, upp är ner, svart är vitt. Inget funkar längre, jag känner inte igen mig själv vissa stunder.

Jag är så förbannat arg, men jag vet inte varför eller anledningen. Så jag går runt och bara är förbannad. För ingenting. Kort, kall och elak mot människor jag älskar. Jag är inte mig själv.

Nätterna är jobbiga. Det blir inte lättare utan sömn. Men för att somna måste jag slappna av. Och då kommer det allt det mörka och svåra på två röda. Så jag sysselsätter mig. Shoppar, fixar naglarna, ser avsnitt efter avsnitt. För jag orkar inte gräva ner mig själv i det här igen. Inte mer nu, snälla. Det är borta nu, dött och begravet och ska aldrig mer se dagens ljus, vi kom överens om det.
Varför bryter du din del av löftet?

Jag vet vad jag vill ha och behöver just nu. Och jag ska få det. Men jag måste bara vänta tre dagar till. Så kan jag få läkas, en liten bit för en stund innan det rivs upp igen.


Likes

Comments

Sådär, kommit tillbaka från magsjuka. Klen som ett as, träningsvärk som heter duga, och tankarna for runt som i en mixer.

Allt är uppochner och vridet och allt är underbart. Mitt hjärta skriker och det går inte riktigt att andas. Ändå så mår jag bra. Något som pusslar ihop mina trasiga bitar. Något som försöker läka mig, även under mina sämsta stunder.

Bit för bit, en dag i taget.

Osammanhängande texter verkar vara min grej. Humörsvängningar är jag bra på.

Likes

Comments

Jävla pissdag. Mestadels gått runt och varit förbannad för minsta lilla. Nu måste jag till skolan för världens fjantigaste ämne. Jävla fjanterier.

Likes

Comments