Min lilla sessa, man kanske ska ta upp detta med bloggandet igen, iaf ibland, kan vara väldigt skönt att skriva av sig då och då!

Igår hade vi fin besök av min favorit Ebba och hennes 18 dagars lillebror, sikken stolt stora syster hon är. Vi busade i flera timmar tills hon åkte hem och ja slocknade nästan direkt.

Idag har de varit kalas för min underbara Mormor, som fyllde år förra helgen. Nu är jag hemma hos killen och väntar oå att han skall komma hem!

Likes

Comments

Godmorgon.
Sitter och väntar på att det är min tur på körskolan. Detta är förmodligen den sista körlektionen jag tar, är så nervös inför teoriprov och uppkörning, men skall förmdligen gå jätta bra , det är la så man får tänka. 😋
Idag blir en lugn dag med körlektion och teoriplugg.

Saknar min prins så mycket!


Likes

Comments

- Drömmer mig verkligen bort till värmen, nu när killen är flera 1000 mil ifrån mig, och jag sitter och kollar på kommande resor han och jag skall göra tillsammans, det finns så jävla många olika ställen som jag vill besöka, och helt ärligt vet jag inte ens vart jag skall börja, det senaste halvåret har varit fantastiskt jag har kunnat göra 3 utlandsresor, var av två tillsammans med min underbara killen, och en med min mamma, jag ser helt klart fram emot fler resor med både mamma och pojkvän.

Dessutom har vi nog planerat in en resa i slutet av sommaren alla 3. Dock blir det till samma land som vi besökte i September förra året, men helt ärligt vad gör de?

Dock har jag snurrat in mig på en shopping resa, bara dra iväg någon stans och shoppa som fasen. Hade ju varit helt jävla underbart. -

Likes

Comments

God eftermiddag, återigen längesedan jag skrev! Kom hem ifrån lanzarote igår kväll har haft en kanon vecka tillsammans med min mamma. Igår var planet sent och annat elände så var hemma sent igår kväll det var bara att packa upp och gå och lägga sig.

Det är nämligen min jobb helg, hade gärna varit iväg ett tag till, nu skall jag äntligen åka och träffa min underbara kille. Saknat honom något otroligt under denna veckan!


Likes

CommentsEn dag närmre värmen och komma bort ifrån all snö, och bara spendera en vecka tillsammans med min mamma, kan inte bli bättre!

Sitter just nu på tåget blir ngra timmars simskola i nolhaga! Men först blir det sen lunch dejt med Anna!

Likes

Comments

~ det har varit en otroligt lugn helg, fast ändå hänt mycket. I fredags tog jag de lugnt på förmiddagen sedan tog jag mitt pick och pack och åkte till simhallen och jobbade. Efter det mötte jag upp Thomas för bio mys. Jänssonligan, den var otroligt bra!
Lördags, "igår" började vi dagen med att ta en sovmorgon men hade ändå ställt larm, vi åkte och tog en fika hos thomas föräldrar innan vi mötte upp min mamma och åkte och kollade på innebandy, det var en bra match i början innan den "spårade" ur, slutade inte riltigt som man ville. Efter det tog vi en middag på jensens. Innan vi åkte hem och jag pluggade körkortsteori hela kvällen!Idag åkte Thomas tidigt hemifrån, jag åkte inte mycket senare har haft en mysig dag tillsammans med lilla Ebba. Och vi har varit och lekt på en julgransplundring, så otroligt roligt, och så härligt att se Ebba på ett sådant gött humör. Efter det blev det käk tillsammans med Thomas, körkortsteori och film! Dags att sova ny vecka. Och en dag närmre tills jag åker utomlands.

Likes

Comments