tusen tankar, en miljon känslor som står högt och lågt. jag hatar allt samtidigt som jag älskar allt. vänner, familj allt. så jävla underbara. sen är de ju en själv och alla krav alla ställer på en.. de går inte.

Får bli lite bilder som kan beskriva lite..
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er allihopa! Typ.. jääätte längesen jag skrev något här så ryckte de va tillfälle nu.
Allt är väll rätt bra med mig, förkyld från o till, ont i ryggen o ja de vanliga. Alltod finns de ju nått man kan klaga på.

Livet rullar på o de är ju onsdag, en av dom bästa dagarna på veckan! De innebär ju bugg!

Jag fyller snart 18 bast och de är ganska ofattbart ändå. Helt plötsligt för jag ha körkort lixom. jag kan få in på krogen, lagligt.

Ja sen händer de väl inte så mycket, jag längtar till sommarn så jag håller på o DÖ! Vill ha de nuuu! Varmt o skönt!
Och insåg precis att de är 10 dagar tillskar fyller och 160 dagar kvar till jag drar till Sunne med världens bästa gäng!


Likes

Comments

De är inte bara vi äldre elever som har de jobbigt med skola. När vi i 17 års åldern försöker förklara för någon att de inte funkar i skolan, att den läraren gör så eller så. Vill man på något sätt ha hjälp av skolan får man då de? Nepp! Inte en chans. Läste precis ett inlägg på fb som fick mig att må riktigt dålig. De är inte bara en respektlös rektor i detta landet. (Vilket jag visste, men nu fick jag de till 100% klart för mig)

En kille på 8 år blir slagen av sin lärare, för att denna åtta årige kille hade sparkat honom. Asså SERIÖST!? Kille är åtta år?! Man slår inte tillbaka o säger att de va en "reflex" jobbar man med barn får inte sånt hända. Klart att killen inte ska sparka, men de säger man till honom, man slår inte tillbaka. Reflex eller inte, man slår inte.

Men vad gör skolan? Jo allt dom kan! Eller nej just de, inte ett skit! De är som de brukar.
Är så jävla trött på hur hela skolan fungerar. Asså bara ordet skola är fel. Fler o fler barn/ungdomar gråter sig till söms för att dom ska gå till ett ställe där dom inte trivs, där dom inte blir behandlade med respekt, där ingen lyssnar på dom.
Och jag vet precis hur alla dessa känner.

Ni som nu går till skolan o inte får den hjälpen ni behöver i vissa ämnen, eller som ingen lyssnar på. Ställ er upp o visa att ni faktiskt finns, säg ifrån. Ni har rätt att bli behandlade ned respekt. De är eran skola, de är ni som ska vara där, de är ni som ska mår BRA där.

Denna 8 årige Filip som nu blivit slagen kommer ha minnen för livet om något han aldrig skulle behöva upplevt.
Tycker så oerhört synd in Filips Mamma/Pappa som får se han må så fruktansvärt dåligt, se hur rädd han är, för att han inte vill gå till skolan.

Läs länken nedan o se Filips mammas historia.

https://www.facebook.com/linda.sandblom.58/posts/391948300940718

Likes

Comments

är det något, jag verkligen hatar, asså HATAR så är det djurplågeri. Djur är så sjukt maktlösa. Dom kan inte göra något, dom kan inte försvara sig. Hittade en film på facebook precis. och de bokstavligen talat skär i hjärtat. Ett djur vi ser någonstans, vem vet vad de varit med om ? Dom som plågar djur, borde känna samma smärta, dom borde få känna en värre smärta. Alla slag, knivar som skär. De är så sjukt! 
kolla på länken här nedan.. 

http://www.trueactivist.com/gab_gallery/this-is-why-you-should-not-ride-elephants-in-thailand/

Likes

Comments

Nu har jag tänk öppna mig lite i denna satans blogg. För börjar bli trött på en del saker nu. och de finns en sak jag verkligen inte orkar med längre och de är att aldrig bli förstådd.

Den jag började på gymnasiet så har jag verkligen jobbat med att försöka bli förstådd. I över ett skolår har jag jobbat med att få HJÄLP! tror ni jag fick någon? nej inbilla er inget! i ämnen jag behövde ert extra stöd, en lite knuff, en knuff jag verkligen skulle behöva! den fick jag inte. till sluuuut, fyra veckor innan jag ska sluta ettan, DÅ fick jag hjälp. och ni alla sol går i skolan vet ju hur otroligt mycket man gör i skolan dom sista veckorna innan sommarlov. Jätte mycket eller hur? not.
I alla fall, nu i tvåan har jag fått hjälpen och jag kan kasta skiten bakom mig en gång för alla. Men något jag INTE kan släppa är hur jag faktiskt blev behandlad. En "lärare" sol står och hånflinar åt mig, som egentligen säger rakt ut att jag är dålig, att jag suger på de jag kämpar med. kul att höra va? öhm nej.

Jag har ju varit utomlands nu för en månadsen. Jag fick skolka pga att min rektor inte beviljade ledigt för att jag fortfarande jade ett F. Jag jade F:et pga att jag ingen hjälp fick. Och de som är så löjligt är att jag hade E i ämnet men de stod inte på papper så de gillades inte. Tack för de rektor-helvete.
Jag ångrar inte att jag skolade, de va värt varenda sekund. Men jag mådde dåligt över de ändå, för hon har aldrig ens gett mig en chans. Hon vet mitt namn men hon vet inte ens hur jag ser ut. De är fint!

Hon har "hjälpt" min klass så de blivit MER problem i den. De kallar jag en BRA rektor! Eller?.. nej jag avskyr henne. Detta är bara LITE av allt som hänt under min tid på gymnasiet. jag är glad att hon inte är rektor till alla linjer på skolan.

Jag är så otroligt trött på att inte bli förstådd av någon om något. De finns aldrig någon som lyssnar till 110%. Och skolan suger på att hjälpa en. Men nu är det värsta förhoppningsvis över!

Idag har varit en ren piss dag faktiskt. helt slut i kroppen efter skolan idag. De vallade ur. Som varje tisdag på den lektionen. och jag vet att jag har en hel klass bakom mig som håller med om att de BALLADE!
Orkar seriöst inte.

De händer mycket nu. Dålig tid på året med mycket stress och massa annan skit som inte funkar. Ner tryckt på backen som om jag vore en fimp. Och sen allt med skolan på de.

Ja jag är väldigt trött på allt just nu. en jäkla tur de snart är lov för allt de här se knäcken på mig.

Dålig dag - japp!

Likes

Comments

Är riktigt dålig på de här! Ska skriva lite imorgon eller på torsdag, har nog bra tid då!
Livet rullar, jag har legat sjuk i tre dagar, imorgon ska jag tillbaka till de som gör mig på soligast humör! Back to hell!

Vill tillbaka!


Likes

Comments


Likes

Comments

Nu är jag ny duschad och ska fixa de sista innan vi åker! Det ska bli så jäkla gött med värme!
Hoppas ni alla har de bra här hemma så länge!
Pusshej!


Likes

Comments

Förstår inte, efter nästan två år, att du inte är kvar här. Varje gång jag kommer hem hoppas jag verkligen på att de är du som möter mig vid dörren som du brukade. Men du står inte där. Men de kommer inte in i mitt huvud. Varje gång jag hör någon knuffar till dörrhandtaget på utsidan så tror jag att de är du som står där o vill in, men de är inte de.
Min bästavän. Du som alltid sov tätt, tätt intill mig, helst under täcket med ditt huvud på min arm, du finns inte kvar och de gör något så fruktansvärt ont. Du kommer aldrig mer komma tillbaka. Saknaden är större än jag vet inte vad.
Du skulle ju finnas här, för alltid?..
Älskling, du kommer för alltid vara den bästa. Ingen kommer någonsin att kunna ersätta den platsen du hade. Den nivån du nådde upp till. trots så många gånger vi blivit riktigt sura på varandra, antingen för att du käkat upp min ena sko eller för att du inte får sova i sängen en natt. så älskade jag dig mer än allt. och gör fortfarande!
Vi ses i nangijala Wilma <3

i miss you.

Likes

Comments