Som så otrolig många vet är att jag är ytterst skeptiker till frisörer, big no-no ifrån min sida. Men kände att jag behövde toppa lite korkad som jag va bad jag mattias ta liiiiite i topparna. så nu är mattias ett big no-no när de gäller förtroende vid saxar oxå!

Det är betydligt fräschare o jag vart inte super dunder missnöjd men de är just att jag saknar längden på håret
Men det växer väl ut det oxå

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

bara jag som gillar när de biter i kinderna och marken täkt av snö o himlen ljus blå, hatar generellt vintern över huvudtaget men just när omgivningen ser så här ut, då mår jag bra.

precis kommit innanför dörrarna hemma ,kämpat mig genom ett ryggpass på gymmet sen välbehövlig bastu som verkligen blivit min grej, jag blir så avslappnad att jag 9/10 somnar, haha.

Ska ställa mig o göra lite matlådor sen ut på promenad passa på o njuta imoron skulle det istället regna ..

Pusss

På vägen hemåt, Love!

Dom ska växa lite till sen är en annan berättelse

Slänger in en bild på den finaste av dom alla, min mattias

Likes

Comments

länge sen nu, men haft så mycket i agendan hela tiden ska uppdatera lite om vad som hänt sen dess, jag och M drog till USA i utforslade venice beach , santa Monica även stora delar utav Hollywood och Beverly hills. Favoriten var helt klart venice, boardwalken att cykla där när solen låg på.. åh det var precis som på film jag verkligen njöt!
Sen efter vi kommit hem har jag hunnit blivit riktig örebroare med adressändring o allt så nu kan vi kalla oss sambos, jag kan även kalla mig faster. Blev den 9:e november faster till brorsan robin och Sandras lille son Ben, han är helt perfekt.
nu väntar vi ivrigt på syskon barn nr två andra brorsa rasmus o hans amanda väntar barn i januari nämligen sen är släkten komplett, iallafall för ett litet tag.

vad har mer hänt ?
jag har julpyntat och inhandlat alla julklappar utom 2 sen har det bakats många satser lussekatter, mumma!
annars är det så livet har ändrats i det stora hela.
Nu ska jag försöka sova tills m kommer hem o gör mig sällskap, natti

Likes

Comments

1. Vad är ditt förhållande till tid? Bra försöker göra de mesta av de

2.Vilken tid på dygnet gillar du bäst? Från 9-17

3. Vilken är den bästa veckodagen? Torsdag en dag till fredag o helg allt går snabbt ifrån torsdag

4. När går tiden som snabbast? Nationella proven när man gick i skolan ..

5. När går tiden som långsammast? När man ska åka någonstans men flera dagar kvar - los angeles..

6. Hur länge tar det för dig att sminka dig? 10-30 min beroende på vart jag ska

7. Vilken tidsepok skulle du vilja leva i? 90-talet 👯

8. Äter du snabbt eller långsamt? Snabbt, får inte blir kallt , hehe

9. Vad gillar du mest att lägga ner tid på? Sova nä men slå in fina presenter o göra fint

10. Vad gillar du minst att lägga ner tid på? Bilen..

11. När vaknar och lägger du dig på vardagar? Vaknar runt 7 slocknar vid 23

12. Vad skulle du gärna ha mer tid till? Att ta hand om mig själv

13. Vad gjorde du för tre timmar sen? Gymmade

14. Vad händer de kommande tre timmarna? Till Kumla o Hallsberg för ärenden

15. Var ser du dig själv om 10 år? En bra utbildning att kunna luta mig emot med Svensson stuket hus, hund make och barn

Likes

Comments

det är bara 20 dagar kvar tills jag och mattias åker till los angeles i två veckor för bara massa semester ser så mycket fram emot det

Likes

Comments

kan ni tro det jag gick upp 7 på min lediga dag för att slänga lite käft med syrran i spåret men en timme senare låg jag nedbäddad i sängen igen, lovely!

Kom nyss hem från ja kanske de bästa gym passet på ett tag, trodde jag skulle strycka med där ett tag men jag överlevde tack o lov, hehe

nu står jag vid spisen sen iväg till Kumla för att hämta ut paket ovh vidare till min godeman för att betala lite räkningar annars ser dagen kanske vanlig ut ska dränka mig i skolböckerna senare längtar tills de är klart, inte långt kvar nu så jag kämpar vidare, glömde jag nämna att jag avskyr o är totalt sämst på matematik? Iaf de är jag.. Men som tur är har jag nära som istället rockar de!

Likes

Comments

Time to say goodnight!

nu ligger jag i sängen efter en lugn men ändå produktiv dag! Joggning,massa soff häng & fika på stan med stina perfekt dag!
imorgon väntas det avtal skrivande och sen farfar o farmors sommarstuga

Likes

Comments

vad läskigt det är när man blickar tillbaka 1 år 6 månader veckor vart man är nu i livet trodde man inte då men så tacksam för allt jag har i livet dom människor som kommit in i livet för o stanna o dom som endast varit på en lång genomresa.

så tacksam för min otroligt fantastiska splittrade knäppa underbara familj jag är så tacksam för dom vänner som finns där i alla väder och som ständigt växer för varje dag. jag är också tacksam för den kille som varje dag visar mig uppskattning & kärlek.

jag helt enkelt älskar livet, och alla dom som är en del utav det ❤️

Likes

Comments

Bilden talar för sig själv, man underskattat känslan av mysdress och en kopp te på morgonen även när det är augusti månad, Love it!

hur ser dagen ut då? Det är min enda riktigt helt lediga dag på hela veckan så tänkte va så produktiv som möjligt. Dammsugning lite disk o tvätt ska tas hand om och senare kommer nansinee efter jobbet o ska lämna nyckeln någon gång under dagen, jag o hennes mamma ska hjälpas åt o va lite Kattvakt medan hon o grabben åker till vårt grannland.
Men först ska jag dricka upp och få alla morgonrutiner gjorda

Ha en fin söndag😽

Likes

Comments

Vilken underbar morgon!
Visst de regnade massor när de va dags o vakna med de va inte det som gör denna morgon underbar utan personen som tog sig tid att krypa ned bredvid mig innan det va dags för honom att kila iväg till ytterligare en jobb dag, mitt hjärta smälte lite grann ❤️

Hehe , nu är jag på ifrån gymmet brände av ett supersnabbt mag & rumpa pass innan även jag skulle iväg o jobba efter kommer mamma o mormor ska kolla min nya lägenhet sen blir de nog fortsätta myset hos pojken min!

Pusshej!

Likes

Comments