Tusen takk for alle som har tittet innom bloggen min og lest! Å skrive er noe jeg liker veldig godt, så det og kunne publisere det et sted og få konstruktiv kritikk og tilbakemeldinger er gull verdt for meg.
Men jeg trenger litt hjelp fra dere. Hva kunne dere tenkt dere og lese om? Jeg har en del innlegg planlagt, men tar mer enn gjerne i mot flere forslag. Favoritter? Konkurranser? Videoer? Jeg er åpen for det meste.

Jeg tenkte kanskje kjøre i gang en spørsmålsrunde, så dere kan spørre om hva dere vil. Ingen spørsmål er for dumme! I tillegg er det en fin mulighet til å bli kjent med personen bak bloggen.
Hva synes dere?

Håper dere har hatt en fin helg og at dere får en bra start på en ny uke ❤

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Tags

Hva er egenskapen du setter mest pris på ved deg selv?
At jeg er snill. Jeg prøver å gjøre en ting hver dag for å få en person til å smile eller få en litt bedre dag. Det kan være gi komplimenter eller kanskje gi en liten gave. Det skal så lite til for å glede andre og jeg tror det gjør verden et litt bedre sted når man har den innstillingen.

Bade i havet, eller plaske i basseng?
Jeg elsker havet fordi det er så vakkert og fascinerende, men samtidig synes jeg det er skummelt for havet er så stort. I 2006 var bare 5% av havet utforsket! Tenk det, det er 95% som fortsatt ikke er forsket på. Så jeg må velge basseng. Er heller ikke så glad i saltvann så da er jo basseng ypperlig.

                                                                    Skiathos 2011😂

Hvem snakket du med sist på tlf?
Snakker svært sjeldent i telefon fordi jeg hater det. Men sist jeg snakket med var legekontoret. Funker dessverre ikke å sende melding dit, så da måtte jeg bite i det sure eplet og ringe. Flere som er som meg og hater det?

Hvor mange puter har du i sengen?
Vi har 4 puter i sengen, to store og to små. Jeg og samboeren har to hver. Men det ender alltid med at jeg ikke ligger på noen, fordi jeg ligger så urolig om natten.

Foretrekker du å ringe eller sende sms?
Igjen: SENDE SMS! Liker virkelig ikke ringe. Føler jeg er flinkere til å uttrykke meg ved å skrive. Selv om jeg får en bedre følelse når jeg har snakket med noen i telefon, så må jeg virkelig "manne" meg opp skikkelig før jeg ringer. og En negativ egenskap som jeg gjerne skulle gjort noe med.

Hvilken dessert er din favoritt?
Is, ingen tvil! Jeg elsker is både på sommeren og vinteren. Saftis, yoghurt iskrem, fløteis, is med kjeks, ja alt. Er ikke så veldig glad i kaker fordi det blir så mektig, men det er noen unntak som for eksempel ostekake. Jeg elsker ostekake, men is topper lista uansett.

Hva er planen din for dagen?
I dag er planen og få gått igjennom klærne mine og donere det jeg ikke liker eller bruker. Gjør som regel dette en gang i mnd, men nå som kleshaugen er betraktelig mye mindre så blir det ikke like ofte. Jeg utfordrer deg til å gjøre det samme, fordi det føles så bra etterpå! Ikke bare får du ryddet men du bidrar også til en god sak. Også må jeg jo så klart på butikken for å kjøpe is.

Øl, vin eller drinker?
Jeg drikker svært sjeldent av personlige årsaker, men før ble det mest drinker. Helst Jack Daniels og cola. Det kommer vel litt an på anledningen også. Er det fest så blir det ofte drinker, men er det til et måltid eller noe sånt så er det hvitvin. Jeg er ikke noe glad i hverken øl eller rødvin.

Hvor sosial er du?
Jeg er ikke spesielt sosial. Som følge av min psykiske helse så blir jeg ofte redd når jeg er ute blant folk og tappes fort for energi. Det er noe jeg prøver og bli flinkere til, og sakte men sikkert går det bedre.

Hva er ditt drømmereisemål?
Det er så mange plasser. Jeg har lyst til og oppleve hele verden, men Cuba står høyt på listen. Egentlig mest på grunn av bilene, haha. Ellers så vil jeg jo så klart til USA for å oppleve Texas, New York, California osv.


Håper dette var interessant og lese, kanskje ble du litt bedre kjent med meg? Gjerne legg igjen en link om du også har svart på slike spørsmål.

Likes

Comments

Jeg er i Angstens Jerngrep

Hva er unnskyldningen din denne gangen da? Har du "vondt i hodet" igjen? Eller dukket det plutselig noe opp som vanlig?
Du tror kanskje jeg bare er lat og finner på disse unnskyldningene for å slippe unna? Det er ikke tilfelle. Jeg er så sliten av å måtte forsvare meg. Av å forsvare at kroppen sier NEI. Jeg kan sove 12 timer men allikevel være utslitt når jeg våkner opp.

Jeg har en usynlig lidelse. Selv om du ikke kan se det, betyr det ikke at det ikke er der. Det er så lett for personer og dømme ut i fra hva dem ser, men du skulle bare vist hvor mye som skjuler seg bak den masken. Redsel, sorg og smerter er bare noen få stikkord om hva hverdagen ofte innebærer for en som er i Angstens jerngrep. Det er en kamp mot seg selv og den verste frykten er å frykte seg selv.

Jeg har ikke valgt og være slik.
På skolen var jeg aldri den som rakk opp hånda og aldri den som var populær blant de andre elevene. Jeg var den som ble mobbet. Det var slik alt startet.
«Ta deg sammen og tenk mer positivt så skal du se at alt blir mye bedre». Jeg har blitt dyttet ned i gjørma av elever og av meg selv over så lang tid, at alt det negative er som banket inn i hjernen min og det positive vanskelig og finne. Jeg er ikke bra nok.

Hvorfor er det så vondt? Tårene renner nedover kinnet og lander på mine kalde hender. Følelsen av håpløshet kommer krypende. Hva gjør jeg nå? Skal jeg bare gi opp og innse at jeg har tapt kampen? Kroppen er utslitt. Hodet er utslitt. Jeg har kjempet så lenge og nå står jeg bare å stanger mot en vegg. Jeg kommer meg ikke videre.

Glede, latter og smil er byttet ut med sorg, redsel og tårer. Hvorfor skal det være så forbanna vanskelig?! Kanskje det bare er slik livet er.

«Å være deprimert innebærer at energien er på bånn og at du har liten glede av det som pleier å glede deg. I tillegg kan du få nedsatt eller økt appetitt, søvnproblemer, nedsatt sexlyst, mye tretthet, uro, lav selvfølelse, muskel- og nakkesmerter og konsentrasjons- eller hukommelseproblemer.»

Jeg heter Frida og er i angstens jerngrep. 
OBS: Denne bloggen vil IKKE bare inneholde tekster om depresjon og angst. Dette er en tekst jeg skrev for en stund tilbake som jeg følte for å dele med dere.

Likes

Comments