Vad har hänt sen sist??

Nu har det gått ett tag sen sist, det blev mycket annat och för lite inspiration till att skriva något. Jag känner ju störst inspiration till att skriva när jag känner att jag behöver ventilera om något, kanske ett problem som har uppstått eller något jag går runt och funderar på men nu var det dag att dela med mig av vad som hänt under tiden jag varit borta.

För det mesta har jag pluggat faktiskt. Nu har arbetet på min c-uppsats verkligen kickat igång och jag skriver typ varje dag, sitter i skolan varje dag med klasskompisar eller sitter hemma och läser. Därför har det inte blivit något skrivande "för skojs skull" tyvärr. Jag var hemma i Strängnäs senast jag skrev här tror jag och det var ett förarbete till uppsatsen, jag började även på bakgrunden vilken jag typ är klar med nu (!!!!) Min handledare har läst den och tyckt att den är väldigt bra, så skönt att höra! Så nu har jag påbörjat analysdelen vilket kommer vara en bildanalys och en jämförelse av altarskåp. Det känns bra än så länge!

Här är också den senaste tavlan jag målade häromdagen, det är verkligen sån terapi att sitta och måla i någon timme eller två, koppla bort och inte tänka på något annat! Vad tycks??


Nu till ännu roligare saker för jag var nämligen på en fika-dejt med fyra andra tjejer i lördags vilket var bland det roligaste jag varit med om! Vi träffades genom sociala medier, några av dom bloggar även här men andra inte. Det var så roligt att få träffa ett gäng tjejer som man inte känner sen tidigare och få byta ut erfarenheter och tankar med. Det blir tydligare nu när jag blir äldre att ålder verkligen inte spelar någon roll längre, man kan ha saker gemensamt oavsett! Vi kom jättebra överens och tyckte att den lilla fikastunden var alldeles för kort så vi har bokat in en ny träff under den helgen jag fyller år!! så taggad! Ni är så härliga, Sara , Cornelia , Sophia och Elin! Till samma helg har jag också bokat konsertbiljetter till Tove Styrke med Ellen, kommer bli den bästa födelsedagshelgen någonsin verkligen!!!

Jag var dessutom på en liten halloweenfest hos Emely, min bästa vän, hemma i Strängnäs där jag är just nu för att fortsätta med uppsatsen. Vi får väl se när jag skriver här igen, kanske kan dröja lite i och med allt plugg... Men vi hörs framöver!

  • Livet

Gillar

Kommentarer

sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
Du har verkligen rätt i att åldern inte spelar någon som helst roll!!! Så himla kul! ❥
nouw.com/sarakarlssonsse
fridamartinaa
fridamartinaa,
Verkligen så kul, lär mig så mycket!❤️✨
nouw.com/fridamartinaa
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Åh❤️ Ålder är bara en siffra, som jag alltid fått höra, det stämmer ju faktiskt väldigt bra. Kul att få träffa dig❤️
nouw.com/corneliakarlsson
fridamartinaa
fridamartinaa,
Så sant! Tack detsamma!❤️
nouw.com/fridamartinaa
elinnamnieks
elinnamnieks,
Längtar tills nästa gång!!! 😃
nouw.com/elinnamnieks
fridamartinaa
fridamartinaa,
Åh jag med!!🤩😃
nouw.com/fridamartinaa
FannyBjerenius
FannyBjerenius,
Så roligt med fika-dejt och otroligt vacker tavla😍
nouw.com/fannybjerenius
fridamartinaa
fridamartinaa,
Det var det verkligen! Åh tack så mycket!😍
nouw.com/fridamartinaa
Livetsomettrim
Livetsomettrim,
Superfin tavla!! Känns väldigt lugnande🤗
nouw.com/livetsomettrim