Söndagar är ju en favorit

God förmiddag, nästan godmorgon för mig!

Det jag fokuserar på när jag är ledig är att ta mig tiden att njuta av min morgon, jag drar verkligen ut på det för att starta dagen avslappnad för att sen sätta igång. Jag kanske ligger kvar i sängen en stund (en halvtimme) till och jag äter en frukost med kanske en kopp av min favorit just nu, islatte! Jag struntar i att det börjar bli kallare, kommer aldrig tröttna!

Sitter just nu och försöker hitta inspiration till mat, börjar bli dags att handla igen inför kommande vecka och är sugen på höstiga rätter som t.ex. grytor, soppor, varma maträtter överlag! Har ni tips på kokböcker jag bör klicka hem så berätta gärna!

Tänkte dela med mig av en liten lista med saker jag har fastnat för just nu, det är både skönhet, mat och annat så en bra blandning enligt mig! Vad är era favoriter just nu?

1. Islatte från Nescafe

helt magiskt gott och superenkelt att göra! Jag använder Oatly's Ikaffe till den och det blir perfekt! Ville prova kaffe igen efter dåliga erfarenheter och tänkte att islatte är väldigt utspätt och det passade i somras och jag är helt fast sen dess! Den är dock svår att få tag på, enligt mig. Jag brukar faktiskt passa på att köpa den när jag är hemma hos mina föräldrar i Strängnäs.

2. Maison Margiela Replica - Lazy Sunday Morning edT
Älskar denna parfym, den är så fräsch och lätt och doftar bara rent vilket jag är väldigt inställd på! Dessa parfymer är väldigt dyra men ibland brukar Kicks sälja ut vissa dofter för halva priset (!!!) och då slår jag till. En annan doft från samma märke som jag har haft som sommardoft i två år nu är Beach Walk.

3. Origins - Out of Trouble 10 minute mask
Denna ansiktsmask är ett nytt tillskott till min hudvård och jag hittills tycker den är väldigt behaglig och härlig att använda. Jag har alltid haft problem med små finnar som dyker upp lite då och då och sätter sig lite var de vill. Därför tycker jag att det är skönt att ha en mask man använder två gånger i veckan. I och med att jag inte hunnit använda den så länge kan jag inte säga om den hjälper än men håller tummarna!

4. The Ordinary kemisk peeling
Detta är en blodröd ansiktsmask som fungerar som en mild kemisk peeling som jag använder cirka en gång i veckan. Viktigt att inte använda den för ofta och inte längre än 10 min per gång! Än så länge tycker jag den är väldigt härlig att använda, man känner syrorna jobba på huden. Jag har problem med ojämn hy på min panna där det är blemmor men som aldrig bryter ut till finnar och därför har jag använt denna mask för att gå ner på djupet och "reda ut röran" under huden. Återkommer med åsikter när jag använt hela tänker jag.

5. Ring från Edblad
Jag har alltid fått för mig om att Edblad har varit ett väldigt dyrt märke men till min förvåning är det väldigt prisvärt. Har velat få in mer guld i accessoarer och liknande för att framhäva de varma tonerna i min hy, silver kan få mig att se ännu mer blek ut. Jag är också ett fan av små och fina smycken som inte sticker ut för mycket, framför allt ringar och tyckte denna lilla behövdes hos mig, så nöjd!

  • Livet

Gillar

Kommentarer

peachybeige
peachybeige,
Har lyst å prøve the ordinary, har hørt så mye bra om det merket!
nouw.com/peachybeige
fridamartinaa
fridamartinaa,
Det är väldigt prisvärt så prova absolut!
nouw.com/fridamartinaa