Helgen & Ny vecka!

Nämen hallå Oktober! Nu är det verkligen höst, känns som ett jätteskutt från September till Oktober!

Jag har i alla fall haft fullt upp med skolan och haft en fullspäckad helg, därav inga inlägg. Men i Torsdags hade jag ett seminarium på eftermiddagen, sen var jag rätt så slut på kvällen så det hände inte så mycket mer där. I Fredags satt jag i skolan från kl.10 till kl.14 och skrev klart min hemtenta, så skönt att bli av med den! Men samma där, hade ju suttit med ansiktet i datorskärmen i fyra timmar så kom hem och hade lite huvudvärk och sov någon timme haha... Det fick också bli att gå och lägga sig tidigt i Fredags då jag och min vän Ellen skulle åka till Uppsala dagen efter! Jag måste bara säga att jag blev lite kär i Uppsala alltså, så otroligt vackert Universitet, så mysig liten stad med äldre och klassicistiska byggnader (grekisk stil) som jag mer än gärna vill bo i! Jag kände direkt att här kan jag studera min sista tre terminer från och med i vår, så vacker liten stad! Det enda jag saknar är vatten... jag kommer ju från en hamnstad och det hade verkligen varit pricken över i:et om Uppsala också var det, men det fanns en liten å som gick genom stan vilket var lite mysigt ändå!

Igår var jag på min kusins dop, hon var så söt! Hon sov typ genom hela ceremonin tills prästen skulle blöta henne, då var det inte roligt längre. Men det var mysigt att träffa lite av släkten och familjen, jag och mamma åkte sen hem och hade myskväll framför tv:n. Sen åkte jag hem imorse då jag hade ett möte med min handledare på eftermiddagen. Så skönt att få prata ut lite om uppsatsen äntligen, nu är det bara att köra igång! I veckan ska jag alltså kontakta alla kyrkor jag tänkte besöka nästa vecka, så jag kan välja vilka jag ska ha med i min uppsats, jag har också det sista seminariet för terminen på torsdag vilket är så skönt, då kan jag verkligen fokusera på uppsatsen och den individuella uppgiften för resten av terminen. Jag är taggad på att komma igång med skrivandet nu ordentligt!

Här är alltså allén fram till huset som jag kommer plugga i om jag kommer in till våren, huset ligger i Engelska Parken som va otroligt vacker! Mittemot ligger biblioteket och på andra sidan vägen liten Botaniska Trädgården, alltså bästa området ju! Håll tummarna för att jag kommer in i vår!

Och såhär såg man ut till dopet, hade önskat att jag hittade något roligare i Uppsala men mot alla odds så var HM stängt för renovering och jag hittade inget annat, ingen fin blus eller något, inte ens en fin kofta att ha över linnet... men jag kände mig lite höstig i alla fall!

Gillar

Kommentarer