Dags för skola. SUCK. Ja idag är en sådan dag och det har sina anledningar kan man väl säga..

Peace out✌🏻💄

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Skjorta - H&M
Jeans - Gina Tricot
Skinnjacka - Gint Tricot

Likes

Comments

Klickade hem en tandblekning från cocosmile. Såg en på youtube som hade provat den & det blev fantastisk resultat, så det ska bli väldigt kul att se.

Plus i kanten är ju att:
⭐️ det är helt veganskt
⭐️ för varje produkt som säljs ser dom till att barn
i behov får en tandborste eller alternativ
munvård 💁🏼‍♀️

Likes

Comments

Det är 1 år mellan bilderna, & gud vilken skillnad ..
För 1 år sedan hade jag kol svart hår & nu är jag väääldigt ljus hårig. Men jag trivs bra i det också. Är speciellt nöjd eftersom jag lyckades färga det helt själv💇🏼‍♀️

Gud vad mycket saker kan förändras på 1 år. Men det är nyttigt med förändring, jag menar tänk om man aldrig skulle uppleva något negativt exempelvis.. Hur mycket skulle man då utvecklas som människa? 🤔

Likes

Comments

Vart så himla nöjd när jag fixade iordning bland mina kläder. Hängde även upp en del på klädställningen, som för övrigt hade stått tom i 5 månader haha..

Imorgon har jag ytterligare projekt. Min klädkammare som just nu är ett förråd där jag kastar in saker som jag inte vill ha framme.

Men efter en varm dusch & ett trevligt samtal med en bra vän säger jag godnatt & kryper ner i min ny bäddade säng💋

Likes

Comments

Äntligen lite soffhäng efter en dag fylld med olika saker. Först var jag i skolan & arbetade tillsammans med min grupp på ett arbete. Vi kom långt idag & hade väldigt roligt på vägen. Tack för jag fick en kanon grupp, tack vare er har jag mått kanon idag. 💕

När jag kom hem var det dags att sätta igång med städning/tvättning. Har kommit en bit på vägen men fastnade lite med att fixa iordning garderoben, så får fortsätta imorgon helt enkelt.

Likes

Comments

​Jag som trodde att snön skulle vara borta mer än en dag i alla fall.. Fotade denna bilden på vägen till skolan nu, och visst det är fint , som alla pratar om hela tiden.. Men nu vill jag faktiskt ha vår och sommar! Är trött på kylan nu..

Likes

Comments

​​​​

Sitter i skolan och har för tillfället rast. Idag är det grupparbete som gäller och det flyter på rätt så bra. Vissa dagar går det över förväntan med plugget och ibland är det väldigt kämpigt. Men idag är det en bra dag, det känner jag på mig. Efter skolan blir det att åka hem, fortsätta plugga lite och även ta tag i lägenheten, det vill säga städa. Skulle även behöva rensa en hel del saker.. Min dag kommer inte ha så jätte roligt innehåll, men livet kan inte alltid vara en dans på rosor.​

Likes

Comments

Detta var min lunch idag & det var något som jag bara slängde ihop, ibland får man ´stunder då man får inspiration.               Det som jag använde mig utav var ; avokado, champinjoner, persilja, tomat, groddar, suger snaps & diverse kryddor.

Super gott.

Likes

Comments

Idag är det schemafri dag från skolan, och det innebär hemmastudier. Så idag kommer min syster hit så ska vi plugga umgås & självklart äta något. Har precis duschat & städat lite hemma och medans jag väntar på Malin så sitter jag med en ansiktsmask och kollar på youtube.

Likes

Comments