Instagram @fridalun

Min torsdag i text

Så skönt med en ledig dag, mitt i veckan, typ eller ja nästan. Trotts att alarmet ringde före sju i morse så vaknde jag pigg. Klockan 08.00 mötte jag upp Jenny upp på arenan för ett träningspass. Efter ett grymt pass och massa snacka var jag hemma och åt fruksot innan klockan tio, hade då även huttit hämt ut ett packet och köpt med mig frukost hem. Lång och härlig fruksot framför en serie, diskade bort och började fixa i lägenheten. Körde bort möbler och ,snackade med min pappa i någon timme, min älskade pappa, så jäkla udnerbar och klok man.

Landade hemma, mellanmål och sedan redo för ett pass på gymmet. Gick på bästa Tinas pass, hon är full av energi och jag inspereas verkligen av henne. Väl hemma åt jag en god gryta och ris, mumms, med mat alltså!!

Resten av kvällen har spenderats i soffan med lite fix in för fotbollsmöte i helgen och nu väntar hårfärgen på sättas i håret och sedan en varm dusch och en kopp te innan jag kryper i sängen för att ladda upp för morogn dagen som är full späckad, kan man lungt säga, önska jag kunde klona mig lite grann i alla fall. Men allt går med lite vilja.

kram på er!

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg