Instagram @fridalun

APRIL,MAJ,JUNI

Så vart det April, solen sken många dagar njöt av härliga vår vädret med många promenader med en podd i öronen. Firade valborgs med vänner umgicks en massa med Linnea, Christian och Adrian. Domarcupens hölls i, en helg med lite sömn men lämnade den med massa nya erfarenheter. en Fin vän flyttade och sa upp kontakten.
Maj månad, njöt till fullo av solen och våren trotts massa problem med allergin- Försökte börja löpträna som gick mellan varven, eller långa promenader, Celcius räddade mig många dagar. Började på ett nytt extra jobb, där jag blivit välkommen med öppna armar och får lära mig saker varje dag och utvecklas på ett sätt jag inte trodde jag kunde. Lunchade mycket med Jenny och umgicks med nära och kära. Drog till Åre på WORK OUT ÅRE 2017, WOW!! Så jäkla vackert och helt underbara dagar med en mängd olika träningspass och kul att få testa nya pass. En del av instruktörerna är kända profiler coolt att få vara med på deras pass, åkte hem med en stukad fot men tankad med energi och passa ny inspiration till träningen.


Juni månad, fick lära mig massa om öl, GT-drinkar, provsmakning av mat och dryck på jobbets ena restaurangen, som avslutades med personalfest, så kul och så glad att jag lärt känna dessa personer. Kärlek på dem alltså. Firade att bästa Elin blev klar sjuksköterska, vilken kväll vi fick, med sång ända in till små timmarna. Midsommar firades både på jobbet och i stugan med familjen. Midsommardagen vart hos Julia och Olov tog en ända bild på en två dör vi såg fotbollen, måste inne bära att vi hade en bra kväll. Stadsfesten, med massa fotbolls VM- matcher, långa arbetspass, och fick avsluta helgen med en fest dag/kväll. Han umgås med många fina vänner och mådde som jag förtjänade dagen efter.. Tack för allt JUNI!!

kram på er!

Gillar

Kommentarer