Fredagsmorgon, kaffe i sängen och Simon and Garfunkel i skivspelaren. Känslan är att dagen blir rätt bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Då var jag tillbaks till vardagen i mitt Umeå. Staden jag stundvis ogillar så starkt att jag aldrig mer vill återvända men då och då visar den upp sig från sina bästa sidor och jag inser att denna stad fortfarande har saker att erbjuda en tjomme som mig. Det är alltid lika tråkigt att lämna mormor och morfar, mer skyddad miljö går nog inte att finna. Dom är min Gandalf, Yoda och Dumbledore hopknådade till två personer som efter 50 år i giftermål blivit till en. Det är roligt att se hur dom kompletterar varandra. Hur mormor redan innan man talat färdigt vet att hon måste upprepa det man sagt en volym högre för morfar när man avslutat den och hur morfar alltid öppnar syltburken för mormor, även fast han inte äter sylt. Dom är relationship goals deluxe, inget snack om saken.
Men jag har ett liv jag måste ta itu med jag med, så jag säger på återseende till Övik och tar tjuren vid hornen. Löningshelgen börjar imorgon, hade!

Likes

Comments

Jag har alltid varit en väldigt sparsam person. Alltid tänkt igenom mina köp och tänkt till både två och tre gånger innan jag köper något. Men på senare tid har jag kommit in i något slags "äsch, jag är värd detta"-mood. Detta resulterade idag i dessa overknee boots. Har suktat efter ett par sedan jag såg en outfit på Hannalicious blogg. SÅ snyggt. Kommer bäras till en tshirt-klänning och pälsjacka på fredag då det är obligatorisk löningshelgsutgång.

Likes

Comments

Bör kanske inleda med någon slags introduktion om vem jag är och varför jag väljer att dokumentera mitt liv men jag är lite för styrd av vår kära jantelag så jag lämnar det till er att utforska själva.
Jag befinner mig just nu på en veckas avkoppling hos mormor och morfar i Örnsköldsvik. Att ha ett ställe att åka till som är över 100 kilometer från vardagen är ovärdeligt. Att få åka till en stad med helt andra människor som har helt egna problem, en stadskärna med en annan uppsättning butiker och gatunamn är för mig oerhört nyttigt. Att få vandra omkring på dessa gator, i dessa butiker och bland dessa människor får en att inse att Umeå verkligen inte är universums centrum, även fast det då och då kan kännas så. Har man möjlighet att resa 100 km ifrån allt så får man verkligen lite perspektiv på saker och ting. Man får utrymme att tänka, klura ut vad nästa drag i vardagslivet 100 km borta ska vara. Utan press eller krav. 

Likes

Comments