Hej!

Jag har verkligen lärt mig eller lär mig fortfarande att uppskatta de lilla i livet. Många kan nog tycka att alla hjärtans dag är något påhitt och att man inte behöver någon dag för att uppmärksamma kärlek. Jag tycker däremot att det är rätt roligt att få möjlighet att lyxa lite extra. Jag försöker tänka så annars i livet också, tänka att den där frukosten på morgonen är lyx, eftermiddagskaffet eller leendet från kollegan är lyx. Det gör mig gladare! Idag så köpte jag och min kollega Pommac, choklad, kakor och bullar som vi bjöd på vid personalmötet. Öppnade Pommac och skålade för kärleken, ändå väldigt fint. Efter stängning så följde två kollegor med hem till mig, vi åt hämtmat kollade på tv och snackade om livet. FINA MÄNNISKOR❤️ Tack för denna dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!
Försöker göra min bekant med bloggportalen, har precis laddat ner appen vilket nog kommer underlätta en del i bloggandet. Försöker även få lite plugg undanstökat denna söndag. Plugga gör jag helst i min säng, idag passar jag även på att njuta av en semmelwrap och en kaffe. Snart vankas en promenad eller en tur till gymmet.

På återseende!

Likes

Comments

Hej!

Det här är alltså mitt första inlägg och oj vad jag känner mig vemodig inför detta. Att läsa bloggar är en del av min vardag och jag har länge funderat på att börja skriva igen, samtidigt känns det lite läskigt att låta andra ta del av mitt liv. Jag försöker ändå tänka att det inte kan vara nyttigt att låta en dröm ligga vilande. Jag har lovat mig att jag ska våga mer här i livet, inte låta mig styras för mycket. Ibland behöver jag få utlopp för min kreativitet genom att dela med mig om tankar som snurrar i mitt huvud. Det är kanske bra att jag gör det här så att öronen på mina stackars vänner får vila lite ;)

Välkommen!


Likes

Comments