#metoo

Jag ser hur taggen sprider sig som en löpeld på både facebook och instagram

. Jag kan inte låta bli att tänka att - bakom varje tagg står en eller flera skyldiga män. För så är det, oavsett om man vill det eller inte. Det finns så många modiga kvinnor som har vågat dela med sig av sina berättelser.

Jag är också en av dom som blivit utsatt för sexuella övergrepp, och finns det grader i helvetet så kommer jag inte att våga dela med mig av dom värsta. För dom vill jag inte ens tänka på.

Och det värsta med den händelsen är inte bara själva händelsen i sig utan hur folk man jag trodde mig kunna vända mig till efteråt började ifrågasätta, och inte kunde relatera till hur jag faktiskt mådde. Men jag ska också tillägga att jag fick en ursäkt av dom efteråt.

Men en berättelse kan jag dela med mig av iaf.

Det var i vintras, jag hade gått igenom en tuff separation med mitt ex, han hörde fortfarande av sig och för att bearbeta allt som hände runt mig så satt jag och en kompis hemma hos mig och drack lite vin och deep talka. Jag va väl inte den gladaste tjejen i stan och va rätt trött på livet rent allmänt, det va jobbigt helt enkelt. Hon skulle gå hem och jag följde med en bit för att passa på att rasta prinsen. När vi kom ut så fick jag en konstig känsla i kroppen. Jag brukar nästan aldrig vara rädd då jag är ute tillsammans med någon, speciellt inte då jag har druckit, utan jag är mer mörkrädd ensam. Men jag minns att jag till och med sa till henne " jag törs inte gå längre än såhär " Jag stannar ovanför en backe som hon ska gå ner för och ser till så att hon inte halkar för det var jätte halt ute. Sen vänder jag om för att gå hemåt. Prinsen sprang in i ett litet skogsparti och lekte.. så jag står på sidan och ropar och väntar på att han ska komma ut igen, då jag ser en kille, jag har aldrig sett han förut, som går ner för backen där jag står.

Känslan jag får i magen då jag ser han är " nej nej nej... snälla kom inte hit " Han kommer fram till mig och frågar om en cigg, eller var det en tändare? jag minns inte nu.. Blir skakis bara då jag börjar tänka på det. Sekunden efter det ligger jag på marken och han försöker stoppa ner sin hand innanför mina byxor. Jag blir stel av skräck. Jag va så rädd så jag minns inte ens om jag skrek, jag vet att jag försökte putta bort han ifrån mig. Jag vet att jag tänker för mig själv " Gud det här händer inte, det här händer inte... " Jag vet inte om Gud hörde mig, men Prinsen som är en väldigt liten hund, vart så arg! Han kom med världens fart och hugg han i benet, och vägrade släppa.. Killen ställde sig upp och försökte springa därifrån, och prinsen sprang efter. Jag ställde mig upp och skrek efter prinsen.. jag trodde aldrig jag skulle se han igen. Men tillslut kom han, den sötaste modigaste lilla hund jag någonsin mött.


Det vanligaste reaktionen på ett övergrepp är att den som blir utsatt oftast är tyst, inte vill prata om det, för även om man inte har nått att skämmas över så är det en slags skam som faller över en. Det är jobbigt att posta det här, för jag har ingen aning om hur jag kommer bli bemött. Men det är viktigt. Många har fått för sig att man söker uppmärksamhet. Men jag tog inte det tyngsta jag varit med om, jag valde en mildare händelse. Trots att den här händelsen är hemsk nog, tycker jag. Jag känner mig inte trygg då jag är ute på kvällarna. Men jag utmanar mig själv varje gång jag går ut då det är mörkt. Jag vet inte om jag hade känt igen den här killen om jag stötte på han igen, för jag va så rädd, och det va så mörkt. Det är väl det värsta, i rädslan så är helt plötsligt alla och ingen den här killen.


Men den som det går ut mest över är min dotter, jag är så himla rädd att det ska hända henne nått. Hon har varit med om nog i sitt lilla liv redan. Finns det en värre bemärkelse än hönsmamma så är det jag.


Gör mig en tjänst och ta hand om människor runt omkring er, den som säger minst kanske har det mesta att berätta. Kärlek föder kärlek, hat föder hat.


Jag vet inte vem den här killen är, eller varför han gjorde som han gjorde.. men man gör inte nått sånt mot en försvarslös tjej om man mår bra. Det är det enda jag vet.


Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Vissa saker glömmer man aldrig 😟
nouw.com/jenniferofhbg
fridalehto
fridalehto,