Hej venner, lige nu er jeg på Falster med min mor, far og lillebror. Vi har lejet et sommerhus hvor vi skal være i ca. 3 dage. I dag har vi været på Pokemon Go jagt med min lillebror :) Jeg ville hellere være der hjemme og se Netflix<3 Jeg har prøvet at tage nogle billeder, men det er ikke så godt vejr og der er heller ikke rigtigt noget at tage billeder af.

Jeg håber i har det godt og selv har lydt eller lyder ferien<3

Kys / F

Likes

Comments

Hej og velkommen til min blog!

Mit navn er Frida, jeg er 13år gammel og bor i byen Ballerup. I min fritid danser jeg med nogle af mine bedste veninder. Jeg vil ikke sige jeg er den bedste for det er jeg ikke. Jeg bruger også meget min tid på min mobil og computer (ligesom alle andre på min alder). Jeg ser meget youtube og netflik og er på instagram og snapchat, men det jeg også bruger min tid på er at læse blogs. Jeg elsker at side og læse om folks liv og meninger, i stedet for at læse en bog.

Noget af det bedste jeg ved er at være sammen med mine venner og veninder. Når vi er sammen griner vi og laver mange skøre ting. Fx her har mig og en af mine veninder taget billeder. Jeg er normalt ikke så meget for det med billeder og kamera, men jeg er begyndt at synes mere om det :)

Jeg håber i/du vil følge med på bloggen<3 Du må ha' en fortsat god dag

Kys Frida

Likes

Comments